Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anonymní přiznávací stránky

Dobrý den,

chodím na střední školu a vedu stránu "Přiznání...", určitě to znáte. Jde mi o to, že mi nedávno někdo zaslal přes anonymní formulář tato dvě přiznání:

1) Nemám zrovna v lásce jednu nejmenovanou blonďatou učitelku češtiny, která se na jednu stranu snaží chovat jako namyšlená královna roztleskávaček a na druhou stranu se snaží být kamarádská a správná až se mi z toho dělá špatně. Pokud to samozřejmě čte, tak jí uctivě zdravím.

2) Nejmenovaná učitelka na češtinu si evidentně připadá velice inteligentně, když si vybírá žáky, které považuje za oblíbené a nabízí jim, že je někam sveze, aby z nich nenápadně vymámila informace o tom, co je nového na škole a měla tak o všem přehled. Opravdu tleskám.

Jde o to, že se ona "nejmenovaná učitelka" dostala k těmto přiznáním a označila je za kyberšikanu a údajně podala trestní oznámení. Na druhou stranu, v historii mé stránky již bylo několik obdobných příspěvků, které byly útočné i na někoho jiného. Příspěvky mohu sice odstranit, ale sám sdílím stejný názor a mrzelo by mě to.

Myslíte, že je dotyčná v právu? Nemá autor to právo na vyjádření tohoto názoru? Co byste mi poradili jako další krok?

Předem děkuji za reakce.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny