Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradna skrz nehody

Servus lidi,

vlastnim dvojkovou octu vrs benzin. Auto je pojištěné přes otce (menší sazba - benefity). Platim nejvyšší pojistku, či-li komplet i to co si zavinim sám od Český pojíšťovny. Cca před měsícem mi někdo nabral levej bok, před dvouma mi někdo opral zadní nárazník z obou stran a tuhle sobotu jsem potkal srnku. Celou dobu jsem na to kašlal, abych to řešil přes pojistku.

Ale teď to chci nahlásit a chtěl bych poradit jak nejlíp to udělat a dostat z nich co nejvíc peněz. Dát to do jedný nehody kvůli spoluúčasti nebo na tři, jenže se ty dvě ostatní stali dávno. Tak nevím jak to řešit, předem dík. Můžu hodit i foto

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevim jak si to predstavujes, ale pokud hodláš nehodu / nahradu skody uplatňovat na sve pojistovne (…
Schizo 14.12.2015 14:59
Schizo
Nahlásit může pojišťovně klidně všechny pojistné události najednou, ale ne jako jednu pojistnou udál… poslední
osobne 20.12.2015 09:20
osobne

Nevim jak si to predstavujes, ale pokud hodláš nehodu / nahradu skody uplatňovat na sve pojistovne ( tedy pojistovne otce )asi mas na mysli havarijni pojisteni, mel jsi nehody / udalosti hlasit neprodlene. Nekdy postaci asistence pojistovny, nekdy ne a vola se pro zdokumentovani policie .

Ted nahlasis pouze tu srnku a kdoví, jestli ti to uznají, když to nehlásíš z mista nehody, likvidator pojistovny, bude delat všechno pro to, aby pojistovna v ramci plneni plnila jen to co je nutne, takze na nejake slucovani predeslych udalosti hned zapomen, nebo riskuješ podvod a pak se s tebou nikdo mazlit nebude.
Ještě bych mrknul na smlouvu, jaka ze otce / tebe ceka spoluucat, nekde par stovek, nekde procenta, nekde NIC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru