Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamítnutá reklamace notebooku u CZC.CZ

Dobrý den, 6.1.2016 (kupovaný 27.10.2014) jsem na prodejnu CZC v Trutnově odnesl svůj notebook a podrobně jsem asi 20minut líčil prodavači problém, ten poté odeslal můj notebook ten ho pak odeslal na opravnu se zprávou: ,,Popis závady: notebook má problém se zátěží. Během hraní (zátěže) se nahodile objevuje BSOD nebo jiné kritické chyby. Problém se objevoval i u Windows 10, po reinstalaci zpět na Win 8.1 problém přetrvává.'' 19.1.2015 mi přišel email, že mi stroj posílají zpátky, že se závada neprojevila. Prosil bych tedy o radu jak dál jelikož notebook jim tam asi osobně neodvezu a neukážu jim jak je problém častý. (odpověď na reklamaci a popis problému níže..)

Dobrý den, docela by mě zajímalo, proč moje reklama nebyla uznána(viz.: Reklamace č.: RE1600....). Na prodejně jsem popsal dost podrobně problém, který se děje a jestli mi zboží vracíte s tím, že je normální že se 15x za den objeví modrá smrt s problémovým hlášením o špatném pracování grafické karty, mně to tedy normální nepřichází ani trochu. Jestli jste dostali nedostatečné info o problému, nevadí rád ho poskytnu znovu. Již několik měsíců mi při menším zatížení celý notebook spadne, s kritickou zprávou a modrou smrtí: thread stuck in device driver , jelikož nejsem úplný začátečník snažil jsem se zprvu problém vyřešit sám, aktualizací nejnovějších driverů i BIOSu. Ani instalace win10 a nové aktualizování driverů nepomohlo ale s problémem jsem se ikdyž těžce snažil ignorovat. Teď poslední měsíc se mi to již stává u většiny her. Kdyby jste se možná trochu snažili přišli byste možná na to že vše není úplně v pořádku, jelikož notebook je zatížený již po startu. Jsme lehce naštvaný abych to řekl úplně slušně a požaduji nové posouzení reklamace(nebo spíš už by to chtělo se na to aspoň podívat a ne to hned poslat zpět) a poté také o vrácení peněz. Jáchym Drašar. Příjemný den.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Díky za info. Dále pokračuj s reklamací na CZCCZ.
pedrosso 20.01.2016 07:15
pedrosso
A co mi na to asi tak řeknou když to tam 3x pošlu a nikdy,,nenajdou chybu" musí mi po 4.vrátit peníz…
Äsar 20.01.2016 18:06
Äsar
To jistě nemusí a asi to ani neudělají. Vrácení peněz se neřídí tím, kolikrát pošta dopraví balík ta…
karel 20.01.2016 18:32
karel
A jak je mám teda donutit k tomu aby na problém přišli a řešili ho?
Äsar 20.01.2016 19:31
Äsar
Pokud se závada neprojeví u nich,tak je nemůžeš obviňovat. Jednoduché řešení je,vydat se tam společn… poslední
pedrosso 21.01.2016 08:49
pedrosso

Pokud se závada neprojeví u nich,tak je nemůžeš obviňovat. Jednoduché řešení je,vydat se tam společně s notebookem a jsi-li si jistý závadou,tak na místě předvést a podrobně specifikovat. To samé pří předávání od nich. Poštou to asi k ničemu nevede.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru