Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy zamestnavatel

Dobrý den, mel jsem pred chvilkou takovej fajn rozhovor s bývalým zamestnavatelem. Byl jsem u něj zaměstnán asi 4 měsíce na dohodu o provedení práce. Poté jsem odesel, protože mě nechtel zaměstnat na hpp, ale chtel dál abych byl zamestnan na dohodu. To se nelíbylo mě, ani uřadu práce. Tak jsem přešel k jinému zamestnavateli. Problém zustal u nedoplacených peněz. Před odchodem jsme se domluvili že mi zbylé peníze zaplatí.
Bohužel jsem se mu potom měsíce nemohl dovolat, bud mě to prostě pokládal, nebo napsal sms že je v zahraničí. Ted jsem s ním konečně mluvil a sdělil mi, že mi nedá ani korunu a s.r.o firmu prodal dluh tedy prý přešel na toho kdo ji koupil. A že tím je situace vyřešená.

Jaké mám teď možnosti co dělat dál? Dá se vubec něco smysluplného v takovém případě dělat? Nebo zapomenout na to a smířit se s tím že jsem dřel zadarmo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bordel je to, hlavně to bylo me prvni zamestnani po ukonceni skoly. Bez praxe jsem nikde nemohl naji… poslední
Jirip 19.02.2016 06:53
Jirip

Bordel je to, hlavně to bylo me prvni zamestnani po ukonceni skoly. Bez praxe jsem nikde nemohl najit jako ridic praci. Pak se mi ozval tento clovek ze me bez problemu zamestna. I kdyz ta prace byla 200km od domova bral jsem to. Zase tak moc me to netrapi neumim si predstavit kdyby se mi to stalo treba jako otci rodiny kdy na tech penezich je rodina zavisla, pak to je teprve problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru