Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Raiffeisen stavební spořitelna - Jak se bránit proti výpovědi?

Pokud chce klient rozporovat vzniklou situaci a vznést odpor proti výpovědi smlouvy o stavebním spoření, měl by tak ve svém zájmu učinit výhradně i později prokazatelným způsobem za pomoci originálů písemností.

Česká pošta:
https://www.ceskaposta.cz/sluzby/psani/cr/doporuce ne-psani
Zásilka: Doporučené psaní standard
Dodejka: ANO

Zásilka je určena do vlastních rukou výhradně jen adresáta: NE
Zásilka je určena do vlastních rukou: NE

POZOR! Není garantována lhůta doručení! Dopis může cestovat světem dle vůle neomylného poštovního institutu.
Vůbec neváhejte připlatit si 15 Kč za dodejku (odesílateli bude předáno písemné potvrzení prokazující dodání zásilky příjemci).
Prozradím vám, čí autogram se vrátí společně s natisknutým razítkem jména a příjmení přebírající osoby - velmi pravděpodobně to bude žena, pracovnice podatelny, která v rámci výkonu své práce vždy rano vybírá P. O. BOX s poštou doručenou v předchozí den. https://www.ceskaposta.cz/sluzby/ostatni-sluzby/p- o-box-zamykatelna-postovni-prihradka
Vaše doporučené psaní s dodejkou i přes uvedení přesné adresy sídla společnosti dle obchodního rejstříku skončí v P. O. BOXu.
Pokud si budete chtít telefonicky pohlídat termín doručení/převzetí protistranou, můžete se doptat telefonicky na místně příslušné poště - tel.: 267 196 236.

https://mapy.cz/s/Coal
Pošta Praha 3
Olšanská 38/9
130 00 Praha, Žižkov
Praha

tel.: 267 196 236


Nenechte se zlákat k e-mailové komunikaci, nebo přes Formulář pro záznam stížnosti / reklamace / podnětu - https://www.rsts.cz/reklamacni-formular/
Tuto možnost využijte až když se dostanete do vážné časové tísně. Nešetřete na nesprávném místě!
RSTS tímto navrhuji k doplnění - Předmět podání: Neplatnost výpovědi

Vše tedy výhradně písemně na papíře, s podpisem (razítkem - právnické osoby - dle OR). Případné důkazní břemeno bude na vaší straně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny