Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak se bránit zlodějně advokáta -exekutora JUDr P. Š.

Před 6 lety nám podvodem ukradl exekutor za pomoci několika různých soudců na různých soudech dům a celkově nás tím připravil asi o 10 miliónů za tu dobu, po 6 letech kdy jsem nakonec soudy vyhráli a přítel si vzal na pomoc výše zmíněného Š. - kterého znal , i pro něj kdysi něco dělal...aby nám to vymohl zpět, to se mu sice povedlo, ale teď když už i soud řekl ano je to vše ,, vše v pořádku- tak nám peníze tenhle podvodník a zloděj zadržuje a nechce vyplatit, dostává nás tím do strašných problémů, těch 6 let nám zničilo celou rodinu a už nemůžeme dál, i ty peníze už nutně potřebujeme a tenhle odporný další zloděj v řadách advokátů, soudců, exekutorů.co nás potkalo v této kauze ....nás opět podvádí, ...co už se dá dělat, v tomto státě dál? To má člověk vzít zbraně a jít ty matky od selat pozabíjet, už totiž pomalu nemáme co ztratit!!!!! A už opravdu nevíme co dál...poradíte? děkuji moc.

Zvaž, co sem píšeš. Zda opravdu můžeš někoho veřejně označit za zloděje, s uvedením plného jména. I pro tvou ochranu jsem jméno zcenzuroval - na rady na webu není nutné. V tom duchu jsem upravil i pedrossův příspěvek (odstranění jména). (L-Core)

Předmět Autor Datum
Tak jste hned tehdy měli kontaktovat policii pro krádež. Jak to proběhlo ? Přijelo komando,vás z dom… poslední
pedrosso 22.04.2016 07:00
pedrosso

Tak jste hned tehdy měli kontaktovat policii pro krádež. Jak to proběhlo ? Přijelo komando,vás z domu vyvedli ? Pan Š. se tam nastěhoval ? Nebo jste měli nějaké dluhy a dům měl zástavní právo a nějaký kamarád vám poradil ať to neplatíte ? Otázka a popis situace je naprosto zmatený. Není lepší popsat situaci proč k ní došlo. Běžně advokáti domy nekradou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru