Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nákup na Alze

Zdravím. Chystám se koupit na splátky notebook na Alze ale bohužel jsem z toho poněkud jalový. Z požadavků o úvěr jsem vyčetl že například potřebuji druhý doklad jako je ŘP, pas nebo dokonce zbrojní průkaz, ani jedno z toho nevlastním. Plus po mě chtějí výpis z bankovního účtu ale ten momentálně používám společný a budu si zakládat nový. Stabilní zaměstnání mám, ve výpovědní ani zkušební lhůtě nemám. Vás se tedy ptám. Pokud nic z toho nemám, i kdybych přinesl druhý doklad totožnosti jiný než je uvedený a potvrzení o zaměstnání nebo stálém přijmu Alza mi tedy úvěr nepovolí? Děkuji všem za můj poněkud chaotický a zmatený dotaz

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Alza má svoje stránky, kde jsou podmínky získání úvěru podrobně popsány. Pokud činí problém se v nic…
karel 26.05.2016 07:50
karel
Dobrá tedy, tomu rozumím. Zajímá mě ale ještě jiná věc. Předpokládám že budou žádat nějaké potvrzení…
HPččč 26.05.2016 19:11
HPččč
https://www.alza.cz/jake-doklady-potrebujete-pro-n akup-na-splatky-art3344.htm Tady je seznam dokum… poslední
pedrosso 26.05.2016 19:51
pedrosso

Alza má svoje stránky, kde jsou podmínky získání úvěru podrobně popsány. Pokud činí problém se v nich orientovat, asi by bylo nejlepší zeptat se tam osobně nebo telefonicky.

Co mám dělat, pokud nevlastním ani řidičský průkaz, pas, nebo zbrojní průkaz?

Pokud nemáte žádný z výše uvedených dokladu, nahradí tyto doklady tzv. "Záznam o provedení identifikace", který Vám vystaví zaměstnanci společnosti BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE (která v ČR užívá obchodní značku Cetelem). Druhou možností je odebrat si zboží osobně na naší centrále, nebo jedné z poboček, kde stačí předložit jako druhý doklad průkaz zdravotní pojišťovny či platební kartu.

Nemám bankovní účet, mohu žádat o splátky?
Ano, v úvěrové smlouvě je poté třeba nastavit způsob splácení složenkou. Zboží si ale můžete odebrat pouze osobně na naší centrále nebo jedné z poboček.

Dobrá tedy, tomu rozumím. Zajímá mě ale ještě jiná věc. Předpokládám že budou žádat nějaké potvrzení o tom že jsem zaměstnaný. Nikde jsem tam však nenašel ani zmínku o tom že by jim pro prokázání zaměstnání stačila pracovní smlouva nebo potvrzení o přijmech a hlavně nějaký důkaz o tom že nejsem ve zkušební době. Jak mám tedy řešit toto?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...