Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kyberšikana?

Ahoj všem, rád bych se na něco zeptal.

Měl jsem uzavřený obchod (ohledně PC komponentu) Pán poslal peníze předem a já měl kartu zaslat, pak jsem bohužel nečekaně odjel mimo město a neměl jsem možnost poslat komponent na jeho adresu, jak jsem se vrátil pán byl rozlobený že komponent nema, tak jsme od obchodu sešli (ukončily) a já řekl že mu vratím peníze na učet (peníze zasílal 4.7.2016) ovšem zničeho nic si mě našel na facebooku, prohledal celý internet (herní učty, email, facebook, skype atd atd) a začal vypisovat kamarádům, přitelkyni, rodině a kamarádům mejch kamarádu jak na internetu kradu, vypisuje jestli nefetuju, nehraju automaty či nemám sklony k vraždám a podobné, podle všeho si dokonce sehnal lidi že sedne do auta a dojede (mám screen ale ten sem nebudu dávat) skrz částku která ani nepřesahuje 5 tisíc kč.

CO jsem si četl mám měsíc na to poslat peníze zpět a to že kominikuju a jasně jsem uvedl že čekám na výplatu (kterou mám 3-4.8.2016) mi nedává navýběr a pokud mu dnes nepošlu peníze ihned to začne řešit a vypisovat mému okolí co jsem zač a takové věci.

Jde o to že jsem prodával více věcí ale díky němu mi to nechtějí převzít a okamžitě chtějí vrátit peníze zpět, skrz toho člověka který jim napsal jak jsem podvodník a podobné, bohužel tady je častka už nad 5 tisíc korun, nechci si jít sednout za člověka co mě pokazil obchody umyslně a já se dostal do minusu který musím brát z platu.

Mužu se tomu něják bránit ? je tohle normální? peníze mu budu zasílat o tom žadná nejsem žadnej podvodník ale až bohužel jak dorazí platba.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
(kterou mám 3-4.8.2016),možná to není přesné - třeba myslel (kterou mám 3-4.8.2016-2017) nový
kozakl 03.08.2016 06:51
kozakl
Tazatel už se neozývá. Zřejmě se zastyděl za své chování a odešel zdechnout do houští. :-D:x::beer: nový
Yarda 03.08.2016 07:44
Yarda
Hledal zastání,nenašel,odešel.Anebo si k němu někdo jiný také přišel pro peníze ... nový
kozakl 03.08.2016 08:32
kozakl
Nebo ho už možná umlátila tlupa svalovců najatá věřitelem,případně ještě žije,ale na jednotce ARO ne… nový
Karel04 03.08.2016 11:12
Karel04
Jojo,stejně mě překvapuje vytrvalost některých lidí jak druhé ojebat. Když je na to upozorníš,tak bo… poslední
kozakl 03.08.2016 15:14
kozakl

Jojo,stejně mě překvapuje vytrvalost některých lidí jak druhé ojebat. Když je na to upozorníš,tak bohužel ještě mají zastánce. Nevím jak by ti vyčůránci reagovali,kdyby jim někdo rozkrádal zisk z podnikání. Mám na mysli toho týpka,co chtěl mít film půjčený "na vždy".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru