Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pracovná pozicia v práci

Dobrý deň, v poslednom čase ma nadriadený vo firme kde pracujem posiela na iné pracoviská, chcel by som vedieť či má právo ma prideliť kam chce, na pracovnej zmluve mám Druh práce- operator strojov a zariadení pri vyrobe a podtým stručná charakteristika- obsluha strojov a zariadení. Mne ale pridelil prácu kde celý den davam vyrobky na dopravník, a ztoho čo som našiel na internete vyplíva že to je práca pre robotníkov alebo operatorov výroby, ja mám ale v zmluve uvedene operator strojov. Je to fakt veľmi zlá robota inak by som to vobec neriešil ale to sa proste nedá robiť. aktualne som vo výpovednej lehote takže už to nebude dlho trvať no ja neviem či to tam prežijem vobec. Asi práve preto ma 2x do týždna davaju na to pracovisko.

Vopred dakujem za pomoc

Předmět Autor Datum
Moc se toho nedozvíš tady. Jak se nazve tvá pozice na papíře ? Názvy pracovních pozic : Uklízečka -…
kozakl 10.11.2016 17:51
kozakl
No robím tam už 5 mesiacov a vraj ten kto odmietol pracovať na tom pracovisku šiel rovno na personal…
mato7547 10.11.2016 18:04
mato7547
No bohužel stejná praxe je používána i v Česku u montážních firem. Zkus ale přitvrdit,vydržet to chv…
kozakl 10.11.2016 19:02
kozakl
Velmi běžná praxe, operátor je nic neříkající výraz, umožňuje firmě vyjebávat s lidmi. Tato snaha pr… poslední
čumil_old 11.11.2016 13:40
čumil_old

Moc se toho nedozvíš tady. Jak se nazve tvá pozice na papíře ? Názvy pracovních pozic : Uklízečka - asistentka úklidu. Skladník - pracovník logistiky. Údržbář - odborný pracovník_technik. Manipulant - operátor strojů a tak dále. Asi pohovor se šéfem ti řekne víc.

No bohužel stejná praxe je používána i v Česku u montážních firem. Zkus ale přitvrdit,vydržet to chvíli a třeba tě dají na parťáka,nebo jak se to jmenuje.Pozice se dostávají za loajalitu a dobrý výkon. Potřeba se nevzdávat. Takhle začínat od nuly budeš vždy všude.

Velmi běžná praxe, operátor je nic neříkající výraz, umožňuje firmě vyjebávat s lidmi. Tato snaha pronikla i do zavedených firem s nástupem mlamojů/zmrdů do vedoucích funkcí.
Noví pracovníci jsou operátoři, starým, s definovanou náplní práce se vnucuje dodatek k pracovní smlouvě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru