Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PN-ka v práci

Víš o tom, že existuje něco jako podání výpovědi a jít pracovat k někomu jinému ?
Víš o tom, že vůbec nemusíš být zaměstnaný a můžeš oceňovat sám sebe ? Můžeš se živit sám rukama i třeba jako hodinový manžel, truhlář, zubař, atd. ?

Tenhle sociální systém je o jediném. Podporovat parazity, neschopné a líné a udržovat je při životě za cenu snížení životní úrovně ostatních lidí. Kdejaký pitomec si myslí, že když zaplatí zdravotní pojišťovně měsíčně tisícovku, tak by si z něj jakýkoli doktor měl sednout na prdel a říkat mu pomalu pane.

Pak je na celý systém zaměstnána další armáda budižkničemů, majících za úkol hlídat, aby tato uměle při životě držená verbež si brala zadarmo jen tolik kolik může. Otřesné.

Já být zaměstnavatelem, tak u těch beroucích si neustále neschopenky vůbec neřeším jestli jsou fakt nemocní nebo se chtějí jen ulít (ještě si nedejbože najímat někoho, kdo by u nich prvních 14 dní měl dělat kontroly). V prvním případě budu mít ve firmě chcípáka a ve druhém flákače. Ani jedno mi nepřijde jako výhra. Jen ať si dotyční udělají živnostňák a takového lidi si zaměstnávají sami.

Abych nezapomněl, na pracák jsem za celý život nešel ani jednou a na neschopence jsem byl 1x.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny