Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohledávání skříněk na gymnáziu

Nevies za akych okolnosti doslo ku skutku. Co ked nevedeli koho su to veci? CO ked malindicie, ze oblecenie obsahuje zbran (mozno nevedeli aku)?
Co tak sa postavit do role riaditela ustavu(skoly), kde kazdy den riesis XY poobnych problemov?
Donieslo decko do skoly noz, boxer, sprej, teleskop? Viem, ze nieco sa nachadza v obleceni? Zabavim , zistim komu oblecenie patri a patricne zjazdim. Kludne v tomto poradi.
Btw ja sa s tymito problemami stretavam v praxi. Minuly rok som robil extract z kameroveho systemu na ZS pre policajtov. Slo o relativne banalny problem s moznymi tragickymi nasledkami. No chodbe stali 3 chaleni (osmaci) a na telesnu sli siedmaci. Jeden z nich nieco povedal jednemu z dievcat (pravdepodobne), tie sli dalej (nieco len odvrkli) a nic sa nestalo. O hodinu sa siedmaci vracali z telesnej, opat na chodbe postavaju traja borci a okolo idu 3 dievcata...prechadzaju normalne okolo a zrazu sa jedna z nich otoci a vo vyskoku sa pokusi udriet jedneho z chalanov pastou, na ktorej ma omotanu retaz! Nastastie netrafi, chalan ju chyti za vlasy zhodi na zem, nastastie neutoci dalej pastami, aj ked ho napadaju dalsie 2 dievcata (bol vacsi asi by och rozbil vsetky 3 naraz).
Pointa? CHalan znamy kvietok, ale dievca nastastie neudrel. Dievca psychicky labilne, vsetci jej ublizuju (podla jej slov) a v taske jej nasli v triede noz (vraj na ochranu, pretoze sa boji chodit sama). Co keby jej hrablo (podla skolskej psychologicky, s ktorou som sa bavil klune mohlo) a miesto retaze pouzila ten noz? Je to v poriadku? Nemame pravo ich prehladavat, ze? Kludne nech nosia do skoly zbrane a za par rokov mame na skolach detektori kovov a sukromne ochranky ako je v US skolach bezne. Toto chceme?
Mimochodmna tejto skole zomrel pred par rokmi ziak, ked ho iny pichol na vytvarnej vychove stetcom. CO na tom, ze dobry bezproblemovy ziadk stratil nervy a pichol chrapuna co zaparal do kazdeho, zabil ho a bude s tym zit do konca zivota. Toto chcete riesit na skolach, nie je lepsie problemom predchadzat?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny