Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohledávání skříněk na gymnáziu

Ono je to asi preto, ze mam s tymi skolami a detmi pomerne casty kontakt, na rozdiel od teba a ked dnes do roka riesim 2-3x nejaky extract pre policiu vidim, ze za par rokov budem riesit 30-40 a to nielen preto, ze kazda skola bude mat zachvilu kamerovy system v povinnej vybave (k tomu smerujeme), ale aj preto, ze sa tam tie veci proste stavaju.
Myslim, zeby si sa na vec dival inak keby niekto v skole podobnou "zbranou" ublizil tvojmu dietatu, uz ta vidim ako sa tam rozhnujes ako to, ze skola dovolila aby sa nieco taketo stalo.
Btw podstatny pojem, co tu zatial nikto nespomenul je, ze sa bavime o detoch, z pohladu zakona o akychsi "pololudoch", pretoze trestnopravna zodpovednost deti je diskutabilna a hlavne ich mentalny vyvin je stale na urovni rozvoja. Hadam nechces, aby dieta malo moralku a pocit zodpovednosti na urovni dospeleho cloveka. Takze z mojho pohladu naozaj nie je prirodzene, aby deti nosili do skoly zbrane.
A je mi jedno, ci je to nozik, prak, sprej, obusok, alebo retaz a ze ty ten sprej zosmiesnujes a bagatelizujes.
A ano som za zavedenie totalitneho rezimu na skolach, doma nech si decka rodicia kludne rozmaznavaju, ale v skole chcem dosciplinu a poriadok.
A som za povolenie telesnych trestov nech si mysli o tom kto chce, co chce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny