Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohledávání skříněk na gymnáziu

Podla tvojho vykladu mozeme dojst k absurdnej situacii, cize nezletial osoba odmietne ukazat co ma v bunde, pozriet sa na saty v nezamknutej (dost popdstatne imho) nemozeme, takze budeme volat zakazdym ked budeme mat podozrenie, policiu.
To moze byt defacto kazdy den, pretoze kde mam istotu, ze zrovna dnes prisiel do skoly neozbrojeny? Takze kazdy den volam policajtov, aby mi presacovali problemoveho ziaka?
Alebo to radsej vzdam a necham nech si ziaci nosia co chcu, ved maju svoje prava nie? A budem cakat kedy sa mi v skole pobodaju, co napadnu retazou alebo boxerom.
Ser na zakony (ktore aj tak nepoznas, stale neviem ake pravo bolo porusene, nic si necitoval, na nic si neodkazal), ser na ustavu, ci listinu zakladnych prav a slobod.
Pouzi sedliacky rozum, zbrane do skoly nepatria a pokial mam podozrenie, ze ziak ma pri sebe predmet, ktorym moze efektivne ublizit inym zoberiem mu ho kludne aj nasilim a serem v tej chvili na nejake jeho pseudopravo.
Mozno kvoli takym ako si ty sa do par rokov dozijeme detektorom kovov a prehliadkam pri vchode do skoly ako sa to bezne deje napriklad v budove sudov. Preco? Pretoze ziaci maju svoje prava, ze?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny