Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prohledávání skříněk na gymnáziu

Jenže bez prohledání věcí jde pořád jenom o podezření. Zato prohledání věcí už je porušení cizího práva.Takže porušíš cizí práva jenom proto, že máš podezření, že by mohl porušit práva někoho jiného. A to může jenom Policie.
Lenze toto zase tvrdis len ty. Navyse je velmi pravdepodobne, ze riaditel siel na istotu, takze on nemal podozrenie, on o tom vedel. Cize rovnakym paragrafom ako si sa ohnal ty sa mozem ohanat aj ja.
Ako to cele asi bolo?
Dany jedinec sa pochvalil pred spoluziakmi, ze ma "peprak" a ze ho nosi v bunde do skoly. Mozno ho aj ukazoval, mozno sa nim niekomu aj vyhrazal a mozno ho niekto len videl, ktovie.
TV kazdom pripade sa tato informacia dostala k riaditelovi, ktory nelenil zasiel do skrinky, kde mu bolo povedane, ze sa dany sprej nachadza a sprej zabavil.
Neverim, ze riaditel siel len tak a nahodne prehladaval osobne veci niekoho v nezamknutej skrinke. Siel tam na istotu a siel tam, aby chranil zdravie ostatnych.
Vlastne naco to pisem, tvoja odpoved bude aj tak, ze to moze len Policia CR.
Btw keby ja uvidim, ze spoluziak mojho syna ma pri sebe v skole noz, sprej alebo obusok tak mu ho okamzite zabavim, odovzdam ucitelke a este spravim na rodicovskom skandal, co si to ich syn dovoluje nosit do skoly taketo nebezpecne predmety.
Aj ked podla teba by som mal volat Policiu. Smutne, ked takuto jednoduchu vec musime riesit takto zlozito:-(.
A ked takuto vec donesie do skoly moj syn tak si tyzden nesadne na rit jak ho zmanglujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny