Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Exekuce na pronajímatele bytu

To ti kto takúto hovadinu nakukal do hlavy? Kde to furt žiješ, v boľševizme?

Dôvod, dôkaz s opisom:

Ak nie je nájomná zmluva zapísaná ako vecné bremeno v príslušnom LV, potom nájom skončil ku dňu zápisu nového vlastníka v katastri aj keď pôvodná nájomná zmluva trvá. Neprechádza automaticky nájom na nového a zákonného majiteľa nehnuteľnosti 1/1-na z celku.

Nechceš nám povedať, že nový vlastník v dobrej viere kúpi svoju nehnuteľnosť, ktorá je logicky bez záväzkov (lebo je majiteľ svojprávny a vie si prečítať záznamy spodnej časti LV), dostaví po zápise k.ú. s čistým LV so sťahovákom pred nehnuteľnosť, pričom v jeho majetku mu medzi futrami podstrčí pod nos absolútne neplatnú zmluvu erráta in objecto "o nájme" nejaký odkundes, čuripixel, pričom zákonný majiteľ zostane trčať na ulici, ako bezdomovec.

A to len a len z dôvodu, lebo v jeho vlastnom byte je situovaná tretia osoba, piate koleso u voza, so zdrapom flajstra v rukách, ktorá mu sladko do uška oznámi, že s kúpu nehnuteľnosti sa stal právnym nástupcom záväzkov zo zmluvy vyplývajúcej. Bingo!

Main Gááát, vreštím v zápale k tomu slovu nádhernému "bingo", ako žiadaná porno herečka v akčnom zábere. Kde to furt žijeme, v krajine zázrakov v ktorej absentuje základné právne povedomie tohoto boľševikmi vypatlaného národa zdegenerovancov. Radosť je potom vládnuť tupcom, však mám pravdu, tu u vás je náš človek Bureš a spol. ŠtB mafie. Na SR lúza VUML hnoja detto, v bledoružovom, len ich mafiáni rodičia s IQ podbíjačov podvalov u železnice vykvasili a ošperkovali písmenkami "JÚDr." pred ich ctihodným blahorodím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny