Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Exekuce na pronajímatele bytu

Absolútne protiústavné kydy. Ešte tento hnoj niekto nenapadol na ÚS.

Vlastnícke právo je procesne nadradené nad inými vyhláškami a zákonmi v prípade, ak nový vlastník nebol oboznámený s týmito právami v čase predaja veci, kupoval majetok dobrej viere s tým, že sa k nemu neviažu žiadne práva ani povinnosti. Preto je velice dôležitá správne formulovaná a zoštylizovaná kúpnopredajná zmluva v ktorej sa presne vymedzujú pojmy v kodifikovanom, úradnom jazyku.


Zažil som obdobný prípad na SR, majiteľ vyrazil nájomcu z nehnuteľnosti na ulicu. Zasahujúcim fízlom ktorých zavolal nájomca predložil skutočný majiteľ svoj čerstvý, originál LV 1/1-ny z celku, s jeho vyznačeným trvalým pobytom a občianskym preukazom nahláseným na príslušnej ohlasovni v tej konkrétnej nehnuteľnosti ktorej sa stal zákonným vlastníkom.


Vec skončila na súde, majiteľ vyhral spor s tým, že nebol predajcom v zmluve upozornený na záväzky, tj. na nájomcu a jeho zmluvu. Nájomca sa mohol obrátiť s náhradou škody novou žalobou na pôvodného majiteľa s ktorým uzatvoril nájom. (Dokonca tento konkrétny nájom, ako čerešnička na torte, mal nájom uzatvorený na dobu neurčitú s predošlým majiteľom pričom mal tento nájomca v nehnuteľnosti nahlásený trvalý pobyt). Nájomca skončil aj s jeho flajstrom a Občianskym preukazom na ulici. Jedine hrubá sila, potom nech sa nájomca s jeho flajstrom "o nájme" súdi a domáha svojich práv aj na Štrasburgu.

Zatiaľ si skutočný a zákonný majiteľ slobodne a nerušene užíva svoje legálne nadobudnuté vlastníctvo. Tieto komunistické kydy čo si sem v linku zavesil sú protizákonné, sú v rozpore s ústavou a ľudskými právami lebo existuje hierarchia hodnotových práv.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny