Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Exekuce na pronajímatele bytu

Ústava ČR je procesne nadradený zákon. Naša slovenská, podobne ako aj česká, obsahuje konkrétne články (v tej našej čl.20, 21). Ak sú v rozpore s podriadenými vykonávacím vyhláškami a zákonmi, vzniká spor, ktorý skončí pred ÚS na niečí podnet. Zatiaľ stále platí prednostne ústava, Listina ľudských práv a procesne nadradený Dohovor.


Preto je velice dôležité, aby si vo vlastnom záujem kupujúci nehnuteľnosti vymienil nad rámec povinností právo v svoj prospech čo v praxi znamená, že sa v nejakom článku predajnej zmluvy jasne uvedie skutočnosť, že sa k predávanej veci zo strany predajcu neviažu žiadne zmluvy, nájomné právo, predkupné právo, záložné právo, zmluvy o budúcich zmluvách o vecnom bremene, dary, notárske závete apod. o ktorých by predávajúci vedel alebo mal vedieť. (Ak by sa babe chcelo, to sa babe prisnilo).


Nebudem sa bezplatne rozpisovať o ostatných "vymeniených" detailoch, ktoré sú velice dôležité a mala by ich obsahovať právne nepriestrelná zmluva v prípade, ak by ju mal v úmysle nejaký pako, tretia nezúčastnená osoba z ulice či sused, čiže bývávávalý nájomca na súde či inom štátnom orgáne napadnúť. Takáto žaloba zo strany nájomcu či inej osoby by bola právne nemožná, odsúdená na zánik, súd by ju neprial a od stola zamietol, "ako vec stojí a leží".


Totižto nemajetnej lúzy je drvivá väčšina, ktorá by sa rada pelešila bezprácne v cudzom majetku, preto vznikol zločinecký boľševizmus, skostnatelý socializmus s ľudskými tvarami. Dnes sa to volá demokraticky, "ochrana slabších", zrejme pred kapitalistickou, vykorisťovateľskou, ukrutne gniaviacou, bagandžou.

Som vlastníkom viacerých nehnuteľností, ktoré "keep smilling" prenajímam. Taktiež boli moje začiatky divoké, ale vždy a zakaždým mi stačilo odvolať sa na konkrétne články ústavy, nepriestrelné zmluvy a opozičná strana spolu s židoboľševickou, chazarskou, protekčnou lúzou nacpatou komunistami do talárov, musela sklapnúť. Zraziť opätky v kramflekoch aj bez onánie pred ÚS SR.

K nejakým vyhláškam v ČR sa nebudem vyjadrovať, nemám náladu ich lúskať alebo sa sa nimi akokoľvek zaoberať.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny