Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odvolanie po zamietnutej obnove konania

Dobry den, mam jednoduchu otazku: ak okresny sud zamietol navrh na obnovu konania, bude krajsky sud ako odvolaci rozhodovat, alebo vrati vec okresnemu sudu na prhodnotenie (v pripade ze sa nestotozni s rozhofnutim okresneho sudu)?

Předmět Autor Datum
Ak je dole v zamietavom rozsudku okr.súdu písané, že je prípustné odvolanie v lehote (do 15 dní vrát… poslední
Nuda 12.02.2017 17:03
Nuda

Ak je dole v zamietavom rozsudku okr.súdu písané, že je prípustné odvolanie v lehote (do 15 dní vrátane) od jeho doručenia (prevzatia), potom sa postupuje podľa O.s.p. s odvolaním navrhovateľa adresovaným na tento príslušný prvostupňový súd cestou procesne nadradeného krajského súdu, ktorý ak obdrží spis z okr.súdu po posúdení vec načisto zamietne s poučením o nemožnosti podať odvolanie alebo ak zistí nové skutočnosti postúpi vec znovu, detto, prvostupňovému súdu na ďalšie konanie.

Lehoty pre rozhodnutie pre túto ľudovodemokratickú, eštébákmi naštepenú talármafiu nakvasených protekčných zmrdov s IQ podbíjačov podvalov na PF ÚK, ošperkovaných boľševikmi pred ctihodnými menami písmenkami "JÚDr.", nie sú žiadne. Ako a kedy rozhodnú, tak rozhodnú, pričom za ich zločinecké rozhodovanie "od buka do buka", prípadnú nečinnosť, ich nemožno nijako postihnúť. Je to božstvo napelešené na Olympe, chrániace komunistických zlodejov, eštébáckych mafiánov z ich hniezda pred zákonným kriminálom.

http://www.najpravo.sk/judikatura/obcianske-proces ne-pravo/obnova-konania/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru