Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezpečnostní kamerový systém

V prípade, ak je kamerový systém na tvojej nehnuteľnosti (aj na 12m stožiari), môžeš keep smilling snímať v hd kvalite priestor v 360° guli smerom do nekonečna bez problémov, aj susedku, ako sa vyzlečená honí v grupáku v bazéne na svojej pacele či jej neodetých maloletých spratkov. Tiež verejné priestory smieš nasnímať bez problémov.

Jediná podmienka, ktorá je v rozpore so zákonmi:

Záznam z kamery nesmieš zverejňovať doma pred viac, ako sú tri cudzie osoby alebo zavesiť ho na nete pod menom autora či anonymne.

Ak susedom kamerový snímač neimponuje, je na nich, či si oplotia na svojej strane vlastnú parcelu v zornom poli kamery.


Ostatne, čo ak kamera bude slúžiť ako prevencia, pritom nebude absolútne snímať obraz, nebude funkčná, iba bude napríklad blikať v infra svetle LED v prípade zaregistrovaného pohybu. Potom by sused sklapol a skončil by v base pre Krivé obvinenie a ostatné zločiny v jednočinnom súbehu, ktoré by si na neho nahlásil "orgánu", ak by ťa predvolali pakovia fízli podať vysvetlenie na základe podnetu suseda, že ho nezákonne "kamerúješ". (Viete, pán orgán PZ ČR, on má zlú kameru, ktorá sa na mňa škaredo cez plot díva. Zavrite ho do basy).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny