Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmierovacie konanie - proti tomuto rozhodnutiu sa nedá odvolať

Nuž što, čelovék, si nejaký zabrzdený. Už som medzitým navštívil štyri rôzne fóra s mojimi rôznorodými príspevkami a ty čušíš, ako voš pod chrastou.
-----
Strelím teda na blint, od boka, aby si bol aspoň trocha v obraze:

Stavba garáže nespadá pod drobnú stavbu s rozmermi 5x4m aj ak má garáž rozmery predpisovo menšie, pritom musí byť táto riadna stavba vzdialená od spoločnej hranice pozemkov vo vzdialenosti 3bm pokiaľ sa nejedná o líniovú stavbu v radovej zástavbe bočným murivom prilepených domov podľa územného plánu tej-ktorej obce. To určite nebude váš prípad lebo máte vedľa garážmajstra suseda voľne rastúci habitus vlašského orecha.

Stavbu garáže s pivnicou musel povoliť hraničiaci sused parcely počas stavebného konania (čo ste zrejme vy alebo predošlý majiteľ) o čom je vedený úradný záznam na SÚ príslušného úradu obce.

Ak nie sú splnené tieto zákonné podmienky potom s rozhodnutím mediátora udrite directom priamo na bradu suseda, tiež na stavebný úrad a súdnou žalobou o odstránenie nelegálnej stavby v lehote do troch dní.

Nežijeme v posratom boľševizme, ale v právnom štáte s platnými zákonmi.

Vytrel by som si so susedom prdel a zahodil ho zmuchlaného za plot.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny