Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustala stezovatelka

Hluk v byte, hluk vychádzajúci z bytu v decibeloch v čase nočného pokoja je presne definovaný aj v ČR v zmysle platného Obč.zákonníka. Hluk sa musí namerať vo vzdialenosti jedného metra od susediacej priečky alebo od stropu. Tieto náklady na meranie hluku v čase pokoja ciachovaným prístrojom znáša oznamovateľ o čom je spravený úradný záznam.

http://www.reality.sk/clanok/novinky/hluk-od-sused ov


Osobne by som na spomenutú ježibabu podal žalobu z dôvodu šikanovania štátnych úradov, nezákonné výjazdy, prípadne zbytočné výjazdy vykonané PZ ČR, "o náhradu spôsobnej škody štátnemu orgánu" v ktorom by vystupovala ako povinná odporkyňa susedka, sťažovateľka, a štátny orgán na strane poškodeného spolu s nájomcom a prenajímateľom.

Žalobu vo veci samej by som ošetril ako bonus predbežným opatrením "aby odporkyňa niečo vykonala, aby sa niečoho zdržala" do doby vyhlásenia merita rozsudku - aby nešikanovala konkrétne štátne orgány a výjazdmi samotného nájomcu ale aj osobu prenajímateľa (navrhovateľa).

Jedná sa síce o Správne konanie ku ktorému je nutné mať právne zastúpenie advokátom s ukončenou rigorózo VŠ v prípade, ak nemáš niekoho v rodine alebo nemáš absolvovanú PF. Baba by sklapla po predvolaní na súd. Mne, ako navrhovateľovi by to za tú prču stálo chrániť štátny orgán s právnou subjektivitou honorovaný daňovými poplatníkmi pred zmrdmi. Radosť využiť celú radu paragrafov zakotvenú v zbierkach zákonov. Nech justičná lúza parazitov maká a chráni podľa taxatívnej litery tak, ako sa píše v petite civilnej žaloby.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny