Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetový podvodník

Pátranie na vlastnú päsť je ti bez účasti PZ SR a súdneho príkazu úplne na prd aj v prípade, ak by si o podvodníkovi zistil všetky nacionálie s menom jeho matky za slobodna. Ešte by si mohol byť popoťahovaný v konečnom dôsledku ty sám, ak by ťa páchateľ natrel pred orgánom.


Suma škody vo výške 25€ nie je tr.skutok, ale iba priestupok proti obč.spolunažívaniu riešený v zmysle Obč.zákonníka, ak by si skutok dokázal pred súdom. Ale aj priestupky musí začať riešiť PZ, ktorý vec po vyšetrení odstúpi vecne príslušnému OcÚ.


Jedine ak vychcaný páchateľ odrbal viac nemtavých pakov podobných tebe, pričom spôsobil súhrnnú minimálnu škodu podľa výšky trestnej sadzby danej Tr.zákonom, bude skutočný páchateľ súdený ľudovodemokratickou talárlúzou boľševických zločincov. Napríklad k podmienečnému trestu alebo iba peňažnej pokute do štátnej kasy.

Nemysli si, že súdna čvarga z úradnej moci "ex officio" v trestnom rozsudku automaticky prizná nahradiť poškodeným spôsobenú škodu. Tú si budeš musieť novou žalobou vymáhať cestou súdu po páchateľovi. Teda proces začne odznovu, "Da Capo Al Fine". Takže nedožiješ, normálne zomrieš prirodzenou smrťou na staré kolená v tejto eštébákmi skurvenej krajine ovládanej komunistickou, degenerovanou mafiou kriminálnikov a potkanov, než sa domôžeš a dočkáš spravodlivého, meritórneho rozhodnutia.

Dobre ti radia, zabudni, spi sladko....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny