Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem Reklamacia s autom

Dobrý deň, začnem opisovať moj problém komplet od začiatku.Začal som mať problémy s autom tak som si na diagnostike pozrel či mi nevypíše kde je chyba a diagnostika vypísala danú chybu tak som zanesiel do servisu nech mi to opravia že sa s tým nedá jazdiť, to bolo cca mesiac dozadu, objednali ma auto som im doviezol mal som ho tam 5dní po 5dnoch mi zavolali že to je funkčné a že chyba na diagnostike už nieje zaplatil som 170€, lenže čo sa nestalo chyba na aute sa začalo prejavovať už na druhý deň(stále tá istá chyba len zomna tahajú peniaze), tak som tam išiel to reklamovať, keď som sa spýtal či mi urobili to čo písala diagnostika odpovedali že áno že tam musí byť chyba inde, tak mi vymenili další diel na aute zaplatil som 60€(ževraj reklamácia) za 3dni som prišiel pre auto, po tom čo som odišiel zo servisu po 1km sa mi chyba na aute prejavilo presne v takom znení s akou som ho tam doniesol prvý krát, ani z 1% opravené, a ešte po tom čo som si sadol do auta na podlahe pod spolujazdcom hodený rámik od rádia ktorý tam ani nešiel až som si ho tam dal doma po pár úpravách, a na prednom nárazníku spojler dosť prasknutý(ktovie kde je zostatok spojlera), včera som išiel na diagnostika znova do iného servisu, chyba tam stále je nebola ani robená, opravovali úplne iné veci(podla mna mi tam moje dobré diely menili, a len tak tahali zomna peniaze), už som objednaní do servisu na výmenu daného dielu, oprava cca 100€ len moj problém spočíva v tom či sa dá nejako dohodnúť s autoservisom ktorému som zaplatil tých 230€ na vrátenie finančných prostriedkov, popr. nejako ich postrašiť alebo to riešiť inou cestou?Ďakujem za pomoc.

Předmět Autor Datum
Dôkazné bremeno proti nekalým praktikám servisu nesieš výhradne ty a na vlastné triko. Jedine: Znal…
Nuda 09.06.2017 07:21
Nuda
Pokud je to autorizovaný servis, přijeď tam, popiš jim celou situaci a zeptej se, zda ti vrátí peníz…
Araneus84 09.06.2017 15:51
Araneus84
Na ich webe som našiel že sú autorizovaný servis pre všetky značky, prikladám fotku v prílohe, to zn… poslední
reklamaciaa 11.06.2017 13:51
reklamaciaa

Dôkazné bremeno proti nekalým praktikám servisu nesieš výhradne ty a na vlastné triko.

Jedine: Znalec z odboru zapísaný rezortom MS SR, doložiť tento znalecký posudok spolu so žalobným návrhom na vecne príslušný OS vo veci neoprávneného obohatenia. Po tomto kladnom výroku ľudovodemokratického súdu nasleduje nová žaloba o vrátenie neoprávneného zisku. Následne nasleduje nový právny úkon; exekutívny výkon rozhodnutia proti odporcovi, zrejme spol., s.r.o., založená nejakým fest protekčným eštébákom a boľševickým zlodejom či jeho panghartom. (Ak si mladší ročník, možno dožiješ meritórneho rozsudku v tejto eštébácko-boľševickej, mafiánsko-komunistickej, zaprdenej rodinkárskej diere protekčných parazitov, zvanej SR).

Poštekliť ich môžeš SOI-kou, len prilož k podnetu paragón o oprave recipročnej vady vykonanej v inom servise s podozrením na poškodenie cudzej veci, fotom spoilera, rámiku autorádia apod. prkotiny.

Pritom ak bývaš v blízkosti hraníc s civilizovaným svetom "zderských, vykorisťovateľských" kapitalistov, napríklad s Rakúskom, mohol si využiť služby servisu tam k naprostej spokojnosti. Však aj PHM do vozidiel predávajú na čerpačkách títo úžernícki kapitalisti kvalitnejší, neriedený vodou či ľahkými olejmi apod. svinstvá, ako sa deje na skurvenom, židoboľševickými, fašistickými eštébákmi prešpikovanom, zlodejskom Sľovensku.

Pokud je to autorizovaný servis, přijeď tam, popiš jim celou situaci a zeptej se, zda ti vrátí peníze nebo to máš řešit s centrálou.
Jakákoli stížnost může vést (a často vede) k nevyplacení prémií, při častých pochybení/stížnostech to povede až k odebrání licence (autorizace pro danou značku vozu).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru