Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Složení kauce před poskytnutím smlouvy?

Je to odrbávač, prídeš o šušne, navyše, bez dokladu v rukách.

Zmluva sa dá poslať holubom, faxom, mailom, poštou, z ruky do huby bez uvedenia nacionálií zúčastnených strán.

Prenajímam nehnuteľnosti od roku 1990, ale keep smilling poskytnem budúcim klientom nájomné zmluvy akoukoľvek formou v dohodnutej lehote do ktorých stačí doplniť nacionálie. V.r. podpisy stačí verifikovať pred úradnou osobou v prípade záujmu s odovzdaním kľúčov od bytu a príslušných overených verejných listín overených napr. notárom, viažúcich sa k prenajatej nehnuteľnosti. Niektorí klienti po oboznámení sa s priestormi a zmluvou mi ponúkajú vopred zálohy od 100-tis. a viac kvôli prednostnej rezervácii.

Pritom zmluvy sú skoncipované takou tvrdou formou, tj.drsne a na rovinu, kde hrozí fyzické vypratanie v prípade omeškania s platbou ku dňu, hodiny s presnou minútou apod., akú dovolí litera zákona.

Národ má radšej seriózne jednanie s oboznámením sa so skutočnou realitou napriek tomu, že im hrozia sankcie "vypratania" v prípade porušenia niektorého z článkov nájomnej zmluvy. Hrubokrkých "činkárov" s bicepsami o priemere 65cm mám za sebou v talóne, ako slušných dohováračov v prípade mudrovania zo strany nespratného nájomcu, lebo štátne orgány s PZ tvorí iba štatistu v občiansko právnom spore, ktorý je pedantne verejnými listinami ošetrený, slangom - nepriestrelný. Do kvalitne spracovanej zmluvy nemôže strkať svoj rypák ani ľudovodemokratická talármafia v prípadne žalobného podnetu. Síce môže, ale od stola akurát žalobnú vec z fleku zamietnuť, že sa ani nezačne súdne konanie z dôvodu nedostatku služobných a zákonných právomocí riadneho súdneho konania v zmysle O.s.p. a O.z.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny