Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zánik věcného břemena

Jedine meritórnym súdnym rozhodnutím. Dôkazné bremeno s doložením zn.posudku o nefunkčnosti studne a teda aj zániku VB je výhradne na tebe, majiteľovi nehnuteľnosti, zapísanej vo veľkosti 1/1-na z celku v LV.

Lenže zostáva na pováženie, koho v žalobnom návrhu označiť ako odporcu, keďže tento prvotný zriaďovateľ VB údajne už neexistuje z postu fyzickej či právnickej osoby. (Tak uvádzaš, údajne čerpáš z verejných listín).

Jedine označiť v návrhu ako opozičnú stranu za odporcu príslušný KÚ s IĆO-m a adresou s tým, že je KÚ povinný niečo vykonať s LV - v petite má zrušiť VB.

Ešte by to teoreticky išlo zrušiť priamou cestou, tj. doložiť z objektívnych dôvodov vecne príslušnému KÚ návrh na výmaz VB z LV spolu s posudkom znalca z odboru menovaného príslušným rezortom MS ČR. Otázne je, či by KÚ na takúto vec skočil a akceptoval ju výmazom VB. Iný kraj, iný mrav, ako ich boľševická lúza vykvasila, tak sa gloťáci chovajú.

Ideálne bude skočiť osobne na právne oddelenie KÚ (s instantnou neskou v skle, vkusne zabalenou skromnou cherry bonboniérou, samozrejme okúpaný, oholený, vyčesaný, v kravate v saku a vyžehlenom tričku od Benetone) s konkrétnou požiadavkou, teda priamo ísť za králom, nie za králičkom v podobe plateného vychcanca z radov advokátov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny