Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zastaveni exekuce na bank. ucet pri insolvenci

Dobrý den,

byla mi povolena insolvence a již mi bylo zasláno usnesení o schválení oddlužení plněním splátkového kalendáře. Aktuálně však mám stále na svém bankovním účtu nařízenu exekuci. Co teď udělat pro to, aby mi byla zrušena exekuce na účtu a ten byl odblokován? Je třeba nějaké žádosti? Co musí obsahovat nebo jak vypadat?

Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
až budeš mať všetko splatené,potom príde aj odblokovanie účtu,pokial pôjdeš cestou osobného bankrrot…
audax 05.09.2017 17:58
audax
Ach jo, nic ve zlém, ale než začneš radit, nastuduj legislativu země tazatele, bohužel se od jisté d… poslední
Kachlík 06.09.2017 09:43
Kachlík

až budeš mať všetko splatené,potom príde aj odblokovanie účtu,pokial pôjdeš cestou osobného bankrrotu,tak veškerú hotovosť bude spravovať počas určenej doby správca,nie Ty,to je nevýhoda exekúcie a aj osobného bankrotu,k svojim financiám a účtu sa dostaneš neobmedzene až po splatení všetkých potrebných pohladávok,pri normálnej exekúcii až po splatení dlhu,úrokov a odmeny exekútorovi.....

Ach jo, nic ve zlém, ale než začneš radit, nastuduj legislativu země tazatele, bohužel se od jisté doby zákony v SR a ČR liší, je dobré na to myslet.
Pro tazatele - jako první bych zkusil oslovit svého insolvenčního správce, co se s tím dá dělat, protože v tuhle dobu už by na tebe exekutoři neměli dosáhnout, takže by měla padnout i ta blokace účtu (bylo by ale každopádně vhodné si ověřit, jestli si exekutor z toho účtu něco nestrhává nad rozhodnutí insolvenčního soudu, to by měl asi problém).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru