Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Záloha na materiál

Tento tvoj zdrap by nikto neakceptoval lebo nemá náležitosti, neobsahuje presné dáta ani presné údaje o veci, opis veci, opis nakúpeného matroša, presné termíny dokončenia diela stanovené na deň, hodinu, minútu a v prípade neplnenia zmluvných záväzkov k termínu existujú sankcie v percentách za každý deň z omeškania (sankcie pre zhotoviteľa uvádzam marginálne, ako pamlsok, čo je všetko zákonom dovolené).

Volá sa to v zmysle Obč.zákonníka "Zmluva o dielo" (Smlouva o dílo). Gúúúgli paragrafy O.z. a šablóny zmlúv na nete.

Vzor smlouvy:
http://www.vzory.cz/vzory/koupe-najem-dilo/smlouva-dle-noz-bova-seminar/

Si neschopný a absolútne naivný.

Búdu si zatepli svojpomocne nákupom materiálu za 500.-Kč lebo prídeš o chechtáky a než sa prípadne meritórne dosúdiš exekutívnym výkonom rozhodnutia, tak skôr obe účastnícke strany pomriete na staré kolená prirodzenou smrťou, navyše, prídeš o vopred zaplatené súdne trovy, prípadne o trovy na advokáta. Kde si dodnes žil, v hlbokom lese? Však v týchto zločineckých, boľševických režimoch, neexistuje vymožiteľnosť práva, justičná talármafia "bohov na Olympe" nakrmená (nakvasená) mafiánmi z radov eštébákov a komunistických vrahov na PF ÚK just nekoná (lebo za nečinnosť a prieťahy ani akékoľvek bezbrehé rozhodnutie v rozpore so zákonom nemožno justičného talármafiána nijako potrestať), no a suma vo výške 4.000.-Kč nie je trestný čin, ale iba priestupok proti spoločenským hodnotám s ktorým sa nebude zaoberať žiaden orgán OČVT, ale polícia po onánii vec postúpi na obec k vyriešeniu takéhoto drobného priestupôčku.

Pozn.: Čo chováš doma psa baskervilského, alebo má tá šelma zubatá 800kg, ako mladý býk? Záloha na zapletenie búdy vo výške 4.000.-Kč je na snáď určená na maštaľ pre koňa alebo usurijského tigra.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny