Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhradní vůz

Pokud je vina 100% na druhé straně a vy jste poškozený, máte jasný nárok na náhradní vůz a to bez jakéhokoliv dodatku ve vaší smlouvě, zkrátka pokud nejste viník a vůz potřebujete, klidně si sjednejte náhradní vůz a využívejte ho do doby, než pojišťovna viníka věc vyřeší k vaší spokojenosti.

Sám jsem řešil stejnou situaci 1.4.2015 a ne, nejedná se o apríl...
Při cestě do práce mi jeden doveda přejel do protisměru a čelně jsme se střetli..auto na sračku, vyváznul jsem bez škrábance .
Pojišťovna viníka Česká pojišťovna ,mne upozorňovala, že pokud si vyžádám náhradní vůz, zaplatím jej !! Zavolal jsem na nehoda.cz, vše mi vysvětlili, auto hned druhý den přistavili a to bylo z Plzně a já jsem z východních čech !

Auto jsem užíval 10 dní, tedy do té doby, než mi pojišťovna viníka vyplatila zůstatkovou cenu, poté jsem vůz vrátil ( vycházelo to na pátek a pro auto si přijeli až v pondělí opět ke mě domů, paráda ) Poplatek za půjčení zaslali pojišťovně viníka, bylo to 7 800 kč, já, ani moje pojišťovna neplatila ani korunu !
Takže nejen, že jsem měl čím jezdit do práce, ale ještě si pojišťovna pohnula, protože jim běželo půjčovné . Jediné co jsem platil byl proježděný benzín :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny