Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neporusuje Kaktus nejaky zakon?

To teda absolutne neni.

Kdyz mi seberou ridicak, tak asi proto, ze jsem porusil nejaky zakon. Ja si mohu normalne koupit nove auto, ale nemuzu v nem ridit, protoze nemam ridicak, ktery je zakonem na rizeni auta vyzadovan.

Kaktus ale nabizi dvojnasobny kredit a tim i nizsi cenu volani na neverejne sluzbe, ke ktere ja nemam pristup. Nevim, proc tam nemam pristup a navic to ani neni sluzba, ktera by sidlila v CR a ridila se ceskymi zakony, ale je to americka sluzba, ke ktere nemohou nekteri cesti obcane pristupovat a na te Kaktus nabizi sve vyhodnejsi volani. Prijde mi proste divne, ze je neco takoveho mozne. Je zrejme, ze je to nesmirne sproste od T-Mobile (vlastnik Kaktusu), ale nejsem si jist, ze je to i protizakonne.

Resim to proto, ze Kaktus to same co na Facebooku zverejnoval predem i v ceniku a na svem webu, ale prestal s tim. Domnivam se, ze usnadnoval lidem zjistovani te omezene casove nabidky a hodne to lidi vyuzivali, proto to ted ma jen na Facebooku. Zase si ale rikam, ze mel nejakej duvod, proc to tak delal a jestli to nemohla byt obava pred nejakym postihem treba ze strany CTU. Jenze se otrkali a ted to zkousej, jestli jim to projde i takto?

Nevim to, je to moje domnenka. Pockam jeste, jestli se tu neobjevi nekdo dalsi a asi zkusim napsat i do CTU, pokud mi to nikdo nepotvrdi, ze je to blbost, nerad bych je hltil nejakym nesmyslem, ale zase je mi to proste podezrele.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny