Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Česká pošta začala ztrácet jen moji poštu

Zdravím,
poslední dva měsíce mám zásadní problém s Českou poštou. S místní pošťačkou vycházím dobře, pošta ostatním v domě chodí naprosto v pořádku a cokoli na moje jméno (dopisy, doporučené dopisy, balíčky) začalo mít najednou ztrátovost tak kolem 90 %. Psali mi z banky, nic nepřišlo, psali mi z úřadu, taky nic. Z 11 balíčku z Číny (všechno dolarové blbosti), které bych měl mít dávno doma, přišel jeden, ostatní visí dva měsíce na SPU, takže jsou ztracené. Ze zoufalosti jsem si zkusil poslat z nejbližší pošty dopis a nepřišel mi. To málo, co přijde, trvá strašně dlouho.
Mám nějakou možnost se bránit? Byl jsem to dvakrát řešit na poště, ptát se na konkrétní čísla balíčků a maximálně mi řekli, že tohle oni neřeší. Bavil jsem se s pošťačkou, prý bude dávat na moji poštu extra pozor, ale nic mi nechodí.

Předmět Autor Datum
To nebude problém s poštou,ale s někým ve tvém okolí. Myslím si,že lze zajistit ukládání zásilek na… nový
kozakl 09.01.2018 16:59
kozakl
Pošťačka si na ně dává teď pozor a opakovaně mi říká, že nic nedostala. Vzhledem k tomu, že se známe… nový
Potkan007 09.01.2018 17:02
Potkan007
Reklamačný poriadok pošty podľa obvodu a krajiny. Rezortný minister má tiež svoje zdroje k náprave n… nový
Ahasver Chamachir 09.01.2018 17:03
Ahasver Chamachir
Zkus se obrátit na poštovního ombudsmana se svým problémem - věc mu vysvětli, určitě to prošetří! 8-… poslední
tojezdenek 09.01.2018 18:09
tojezdenek

Pošťačka si na ně dává teď pozor a opakovaně mi říká, že nic nedostala. Vzhledem k tomu, že se známe 15 let a nemůžu proti ní říct křivého slova, jí věřím. A není možné mi vybrat schránku po doručení, problém bude někde ještě než dostane pošťačka moji poštu a tam mi jen opakují, že tohle neřeší.

edit: Zatím nejde o nic velkého, ale už mi to začíná lézt na nervy. Mám aktuálně dva účty v bance s tím, že druhý mám v plánu příští týden dojít zrušit, proto na něm mám jen naprosto minimální částku. Banka mi strhla poplatek a chybělo 0,06 Kč. Poslali mi nějaký přátelský dopis, abych účet do týdne srovnal, ten samozřejmě nepřišel, tak jsem dostal dopis, ať uhradím do týdne 0,06 Kč + 300 Kč pokutu + 100 Kč za druhou výzvu. Ten už naštěstí přišel, to byl jeden z deseti.

Reklamačný poriadok pošty podľa obvodu a krajiny. Rezortný minister má tiež svoje zdroje k náprave nezbedných inštitúcií.

Ak si pre teba prídu samopalmi ozbrojení šašovia v kuklách s výrezmi na očiach po vzore "zápľuvkových múch mäsiarok", skončíš zabasnutý vo väzbe, máš skutočný problém s tým, že si neprevzal poštu v obálke DVR od "orgánu" činného v trestnom konaní.

V opačnom prípade "keep smilling".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru