Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový řidičský průkaz

Dobrý den ve čtvrtek tj. 11.1.2018 jsem úspěšně splnil jak jízdy s komisařem tak i testy (skupina B osobák).. Teď mě zajímá jak si zažádat o řidičský průkaz vím že na mětském úřadu u nás ale jestli mi má přijít ještě poštou nějaký dopis o tom že jsem zkoušky na udělení řidičského oprávnění skupiny B úspěšně splnil a potom s tou listinou jít na mětský úřas a zažadat si o řidičák nebo jestli můžu rovnou na úřad bez nějaké listiny že mě mají třeba uloženého někde v databázi že jsem ty zkoušky splnil.. Protože jak jsem udělal jízdu s komisařem tak nás tam bylo víc a byl v tom zmatek a řekl že "v pondělí to tam máš (15.1.2018)" ale v tom stresu a zmatku jsem se ho zapomněl zeptat co tam m, jestli mi má přijít v pondělí nějaký dopis s potvrzením že jsem ty zkoušky zvládl nebo jestli mám jít v pondělí na úřad si zažádat o řidičák a žádný potvrzení k tomu nepotřebuju že mě jako v ponděli budou mít uloženého v databázi že jsem to zvládl nebo jak to je? Děkuji

Předmět Autor Datum
Tak si tam v pondělí zavolej,jestli tam už potvrzení dostali,ať tam nejedeš a nečekáš zbytečně.Domů…
Karel04 15.01.2018 00:12
Karel04
Takže poštou mi žádná listina nedojde ? Jako kdyby potvrzení a s tím potvrzením jít na úřad ? Takhle…
Tomáš99 15.01.2018 00:17
Tomáš99
Každý úřad má svoje stránky, jsou tam dokonce pokyny, jak postupovat. Třeba tady: https://www.pardub…
karel 15.01.2018 00:23
karel
Co jsem tady pochopil tak teda tak si musím zažádat o žádost o vydání řidičského potvrzení tam asi n… poslední
Tomáš99 15.01.2018 00:41
Tomáš99

Takže poštou mi žádná listina nedojde ? Jako kdyby potvrzení a s tím potvrzením jít na úřad ? Takhle to nefunguje ? Rovnou jako jít na úřad bez žádného potvrzení a zažádat si o řidičák nebo jak to funguje ? To už mě mají uloženého v tom počítači že jsem to splnil a nepotřebují nic dalšího?

Co jsem tady pochopil tak teda tak si musím zažádat o žádost o vydání řidičského potvrzení tam asi něco vyplnit a pak mám zase jít k doktorce a potvrdit si u ní že jsem způsobilý ? I když jsem to potvrzoval ještě před absolvováním autoškoly že jsem zpusobilej ? A potom s tou listinou jít a odevzdat jí to ? Ale pořád nechápu jak oni zjistí že jsem ty testy a komisaře zvládl to ten komisař někam něco poslal a oni mě mají uloženého v počítači že jsem to zvládl nebo jak to je?

http://www.mesto.luhacovice.cz/24885-vydani-ridicskeho-prukazu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru