Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna mobilního telefonu

U CZC se nakupuje tak,že to koupíš přes internet a zatrhneš tam jen vyzvednutí na vybrané prodejně a případně i zaplacení až tam.Takže je to kupní smlouva uzavřená na dálku.Prostě telefon pořádně zabal,přilož obal(třeba i poškozený nebo i bez obalu) a kopii faktury(originál si nech).
K tomu přilož papír s odstoupením od kupní smlouvy do 14 dnů bez udání důvodu,čili žádná žádost o výměnu.Prostě nic neměníš ani nevracíš,ale odstupuješ od smlouvy.

Nejrychlejší postup:

1/ Pošlete mail na obchod@czc.cz nebo czc@czc.cz
2/ Do předmětu e-mailu uveďte: Odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů.Zatrhněte Požadovat potvrzení o přečtení mailu.
3/ Do zprávy napište: Odstupuji od kupní smlouvy na základě faktury č. XXX (uveďte číslo faktury, které jste obdrželi se zbožím). Peníze mi prosím poukažte zpět na účet č. XX/XX.
Nebo tady je formulář- vzor přímo pro CZC.
4/ Takto odeslaný e-mail si současně i vytiskněte a pošlete spolu se zbožím a kopií faktury na adresu CZC.cz s.r.o.,Brodská 570, 261 01 Příbram jako cenný balíček bez dobírky.
Můžeš to vrátit i na prodejně,kde jsi převzal,ale možná se budou cukat,nebudou chtít potvrdit převzetí apod.Podle toho,jaké mají instrukce shora.Když to pošleš,zaplatíš poštovné asi 80 Kč,ale máš to v klidu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny