Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pojištění / účet od Partners - v pořádku nebo letedlo+lichva?

Ahojte, zajímá mě, zda společnosti Partners není nějaké letadlo nebo okrádačka nebo to jsou regulerní finanční služby. Všiml jsem si jich, že nabízejí i vedení účtu, tak jsem se tam stavil, a ptal jsem se na to (pán, co se představil jako bankéř) vedení účtu, prakticky jsem se dozvěděl (tedy nutno brát s rezervou, může jít jen o chytlavá marketingová zaklínadla), že prý mapují nabídky finanční společností, umí vybrat vhodný účet a také že umí domluvit "nestandardní" typy účtů, které samy banky nenabízejí, ale že jde o VIP tarify.

Slyšel jsem, že by to bylo od Unicredit (ostatně i to mají na vizitce), tak nevím, jestli tahle "poradenská služba" není pyramidová pobočka banky (jako OVB).
Následně pak celou dobu povídal o síle peněz, snažil se vyzvídat údaje o příjmu a snad i stylu života, majetku aby vysál co nejvíc informací. Občas také "mazal med" kolem pusy atd, opakoval , že různé pojištění je nutnost, samozřejmě do ničeho mě netlačil, ale na to, že jsem se tam jen přišel zeptat ohledně vedení účtů, se to rozlezlo na až na ty spoření, pojištění apod.

Předmět Autor Datum
Je to normální "finanční poradenství". Že jim jde hlavně o provizi a až potom o blaho klienta je ale… poslední
Wikan 17.02.2018 08:55
Wikan

Je to normální "finanční poradenství". Že jim jde hlavně o provizi a až potom o blaho klienta je ale snad jasné, v tom se nijak neliší od ostatních poradců. Pokud vím, nejsou ničí pobočka, naopak vznikli tak, že část z nich utekla od OVB a založili si vlastní firmu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru