Předmět Autor Datum
Splachovadla se možná budou řešit v další etapě, teď je nutné mít ověřené sklo a cejchovanou váhu. N… nový
karel 28.03.2018 13:41
karel
Tento predpis je logický a zmysluplný. Sklo so stykom s nápojmi môže pri jeho pofidérnej výrobe obsa… nový
Ahasver Chamachir 28.03.2018 21:08
Ahasver Chamachir
Sklo so stykom s nápojmi môže pri jeho pofidérnej výrobe obsahovať rozpustné ťažké kovy, zřejmě js… nový
jirka44 29.03.2018 07:41
jirka44
Konečně normální odpověď :beer: Zjednodušeně - aby byl pulitr opravdu pulitr... nový
rokator 29.03.2018 17:16
rokator
Včera jsem si chtěl koupit sudový sauvingon, šel jsem kolem vinotéky, kde jsem ještě nebyl, pán na d… poslední
Yarda 29.03.2018 19:32
Yarda

Splachovadla se možná budou řešit v další etapě, teď je nutné mít ověřené sklo a cejchovanou váhu. Není to nic nového.
___KLIK___

Ono to vypadá jako lpění na maličkostech, ale mohlo by to skončit úplnou anarchií, kdy hostinský podá návštěvníkovi tlačenku s cibulí, obojí nakrájené na jednom prkýnku a neseznámí ho s obsahem alergenů.

Tento predpis je logický a zmysluplný. Sklo so stykom s nápojmi môže pri jeho pofidérnej výrobe obsahovať rozpustné ťažké kovy, olovo, fenoly, škodlivé látky pre ľudský organizmus. Nápoje okrem alkoholu obsahujú kyseliny, cukry a iné reaktívne rozpustné látky.

Napríklad na zboľševizovanom SR nevadí, ak si nejaký zlodejský potomok komunistu plní svoje patoky do škodlivého plastu rozpustného v alkohole v podobe panák vodky a spol. 40% chlastu. http://ix.sk/rQdJF

A, aby si sa nedivil s otvorenou chrápou dokorán, ozrejmím ti tajomstvo, že aj ciachovanie železných kvichtov závažia je nutné pravidelne kontrolovať štátnym úradom, aby sa náhodou zo železa kúsok časom nezodralo, pričom zlodejský mäsiar či obchodník nebohatol na socialisticky prevychovanom, sľušnom a poctivom občanovi. Aby si takýto nepoctivec nekupoval v Tuzexe texasy, kapitalistické vozy, drahú hifi aparatúru.

Včera jsem si chtěl koupit sudový sauvingon, šel jsem kolem vinotéky, kde jsem ještě nebyl, pán na dotaz na sudové víno odpověděl že nemá, ale má barelové nebo tak nějak. Když jsem chtěl poděkovat a odejít, tak mi objasnil, že sudové se podle nějakého nového nařízení nesmí prodávat, ale barelové jo, tak to ze sudu přelévá do barelu a z barelu mi ho načepovat může. Když mi chtěl vystavit účtenku a já jsem říkal, že účtenky nepiji, tak prý mi ji vystavit musí a co s ní budu dělat je už můj problém. Pak jsme chvíli setrvali v družném hovoru, že jsme chválili ouředníky, jak to chytře zařídili.
:-D:-D:-D:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru