Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem platí podmienka v zahraničí?

Chcem vedieť či mi podmienka za držanie marihuany na slovensku platí aj v zahraničí, tzn. hlavne v česku. Nechcem ísť sedieť za to že chcem viesť normálny život bez záchvatov ktoré mi zatial jedine rastlinka pomohla úplne odstrániť :) tak cchem vedieť či by som bol ok keby som sa prestahoval do čr. Tam ked ma náhodou chytia s malým množstvom tak sa nemusím obávať väzby.

Předmět Autor Datum
Ratifikácia, medzinárodne nadradený Dohovor a Listina ľudských práv, platí na území krajín začlenený… nový
Ahasver Chamachir 13.04.2018 08:13
Ahasver Chamachir
Tak Ti to tu Nuda (krycí jméno Ahasver Chamachir) vysvětlil tak nějak po bolševicku.Snad to platí i… nový
Karel04 13.04.2018 10:22
Karel04
Záleží na množství. Nevím co je u tebe malé množství , ale jednotky gramu ti na místě zabaví a dál t… poslední
Debil 13.04.2018 13:31
Debil

Ratifikácia, medzinárodne nadradený Dohovor a Listina ľudských práv, platí na území krajín začlenených v EÚ. Ak by si OČTK alebo súd v ČR, vypýtal tvoj výpis a odpis z registra trestov v prípade inej tr.čnosti spáchanej na území ČR, pritom by v ČR platil recipročný zákon za ktorý si vyfasoval na SR podmienečný trest, (dokonca aj priestupok proti obč.spolunažívaniu), máš zhoršenú situáciu v tamojších očiach justície. Na uložený trest v prípade podmienky by prihliadali.

Podmienku ti v ČR síce nepremenia, nespočítajú k prípadnému trestu ak by si "páchal", ale mohlo by sa stať, že SVK justícia by podmienečný trest premenila na basu na tvrdo, ak by si sa vrátil, prípadne by ťa čapli orgány na základe príkazu justície. Lenže by SVK justícia musela vydať nový rozsudok, ktorým by ti premenila podmienku na basu.

Nespadáš medzi boľševických grázlov, komunistických mafiánov z radov eštébáckcyh panghartov kvasených trhové, komunistické hospodárstvo, čiže plánované päťročnice KGB-bákmi v CCCP, ala večne "čárami nafúkaný" koksom, perníkom, pikom, národom milovaný gekonóm, exminister Počiatek, feši Kali, vrah Melo z Belize, cigáň JUDr.Inž.Jozef Marhula, CsC., JUDr.V.Mečiar, Dr.Doktor 31048, a spol. SVK vládnej, zlodejskej, beztrestnej mafie postavenej na SR mimo platné a účinné zákony, lebo sú vyvolení pod ochranou justičnej talármafie kvasenej zločincami, telpoušmi, bukmi na PF ÚK, komunistické neprávo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru