Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ..."informace zveřejněné na sociálních sítích",... souhlas se zpracováním ÚDajŮ

Klient banky tím uděluje souhlas k tomu, že banka a jí spřízněné subjekty mohou klienta fízlovat na asociálních sítích a pracovat s informacemi, které tam ten internetový exhibicionista v pomatení mysli zveřejnil. Banka si o klientovi udělá jistý obrázek.
Přeloženo do češtiny - kliente, koukej nám udělit souhlas, ať tě můžeme fízlovat a počítat ti skóre! Až nazraje čas, tak s tebou hezky zúčtujeme v náš prospěch!

Doplněno:
Ať vám banka písemně sdělí, jaké dopady a následky na vás bude mít neudělení souhlasu. Chtějte vědět na čem jste a budete. Vyžádejte si jejich písemné stanovisko.
Pokud vás vytáhnou na pobočku (nenechte se, ten čas vám nikdo nezaplatí) a budou manipulovat k udělení souhlasu, tak se jich zeptejte, zda mají u svého zaměstnavatele vedený účet a jestli také udělili (museli udělit) souhlas. Ať vám to sám bankéř doloží u sebe. Vše je dost absurdní ... banka je stroj na generování peněz, manipulování státu a zájem klienta je až kdesi v pozadí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny