Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průjezd kruhovým objezdem ve smyku vs. policie

Driftovanie nie je presne vo vyhláške definované z čoho vyplýva, čo nie je explicitne zákonmi zakázané, je dovolené, samozrejme, pri dodržaní ostatných predpisov a vyhlášok.

Mne sa podarilo na námestí SNP v BA1 na sporných kanárikovo žltých "maďarských dlažbách" (boli ako leštené sklo, "čistý povrch ľadu" v prípade mierneho zvlhnutia, rosy, kvapiek dažďa) dostať dvojité hodiny v smere jazdy priamo pred dvojicou obskurujúcich fízlov. Moja rýchlosť bola max.30 km. Fízli ma píšťalkami odchytili, ale po 30 minútach "právneho" objasnenia z mojej strany si ani neprdli, nechali ma po zasalutovaní a vrátení dokladov adjéchať bez priestupku. Tieto "žlté" dlažby v priebehu roka odstránili a nahradili ich asfaltom všade na miestach, kde boli osadené lebo boli vhodné iba pre konské podkuté kopytá a oceľové obruče kočiarov.

Môžeš konštatovať fízlom na okruhu napríklad s nespevneným, neodborne položeným povrchom vozovky, ktorý sa pod tvojimi homologovanými gumami zn. Pirelli prešmykuje, dokonca pri predpisovom pridávaní plynu ak máš pod kapotou 450kW 8Vbitturbo. Nech dajú povrch vozovky fízli znalcovi z odboru "vozovkológie" na posúdenie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny