Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průjezd kruhovým objezdem ve smyku vs. policie

Ty vec ešte riešiš?

Zameraj sa na právo, fízlov obnažíš, vyzlečieš ich priamo na ulici, na tvári miesta, ak si v tejto oblasti mierne zdatný.

Za desiatky rokov na cestách a desiatky vozidiel s úpravami od roku 1960, by som napísal legendy, priam na knihu by to bolo, ako jednať s pakážou naštepených, dutých fízlov. Však sú to pre mňa iba stále tí istí potomkovia debilných, komunistami naštepených lúzerov vykotených z hniezda milicionárskej verbeže rýchlokvasených magorov v známom indiánskom Údolí Dutých hláv tupcami z PZ, sorry, dnes už kvasených dokonca na právnickej fakulte, obdobnou lúzou.

Osobne som pre istotu vlastnil dva, prípadne tri "ružové" duplikáty plastových vodičákov v prípade, ak by som sa v plnom práve nemienil ručne obhajovať pred fízlami o svojej pravde, ak mi násilím odňali duplicitný vodičák. Napríklad, za tzv. nepovolené delené elektróny diskov kolies aj napriek tomu, že som ich mal v malom a veľkom Technickom preukaze riadne zapísané a povolené. Kto by sa na verejnosti mlátil s magorom dopravákom pri neoprávnenom odnímaní vodičáku, beztak ho fízel zahodil, neodovzdal svojmu nadriadenému len a len z jedu a závisti, že si v živote nekúpi vozidlo v ktorom sa vozím.

Zlatí komunisti, teraz eštébáci lúze konečne dovolili kupovať kapitalistické vozidlá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny