Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem parkování před domem

Typické vyjadrenie slniečkara, tj. sľušného, poctivého, prevychovávaného občana. Platí tvoj kyd výhradne v kapitalistických, demokratických krajinách na západ od nás, len nie v tejto skomunizovanej, eštébákmi, boľševickými mafiánmi v novembri 1989 pučom zinscenovanej diere, OS bloku.

Ak ti tretia osoba priamo pred výjazd z brány odparkuje v obytnej zóne 70-tonové pásové vozidlo s platnou technickou kontrolou a emisiami, či 8x8 bojový prepravník, 3,5 t.Hummer H3 za účelom, že sa nedostaneš z chalupy, neporuší žiaden zákon aj ak sa na polícii či magistráte obce postavíš na hlavu. Nemusí to byť Tico, Fiat50, či Trabant.

Čo nie je zákonom taxatívne zakázané, to je dovolené.

Skús niekomu násilím odpratať jeho riadne registrované, prihlásené vozidlo zaparkované na verejnej komunikácii priamo pred tvojim výjazdom z chalupy na majetku obci. Nemáš šancu, lebo bez rozhodnutia kompetentného štátneho úradu či merita súdu, budeš perzekvovaný do tej miery, že skončíš v base za poškodzovanie cudzej veci, neoprávneného nakladania s cudzím majetkom, obmedzovanie vlastníckych práv apod.

Komunistická, bezbrehá, zločinecká mafia ovláda lúzu voličov dodnes, nerešpektuje vlastnícke práva ani ústavu:
https://spis.korzar.sme.sk/c/22000159/zatarasy-spred-popradskeho-sudu-dalo-mesto-odstranit.html

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny