Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahlášení na FB z vyhrožování

Národ má velice slabé právne povedomie, každý pako ťa dokáže rozhodiť s vidinou dýchania zamrežovaného vzduchu, ešus s vodou a skyva chleba, ako chutná strava na deň.

Ešte-že ti nehodil k vyhrážaniu tr.čin terorizmu, nech máš na krku viacero zločinných skutkov v jednočinnom súbehu. O bobky máš postarané. Prídu si po teba a tvoj HW kukláči, cvičení vlčiaci, zlaňovanie z vrtuľníkov, baranidlom spredu do dverí, útokom na koňa z boku, apod.

V obrátenom garde na neho ty tiež zabreš (zaštekaj) s trestným činom podaným na dotyčnú osobu vo veci: Krivého obvinenia, Ohovárania a Výtržníctva spáchané verejne na FB s úmyslom poškodiť tvoju bezúhonnú osobu na pracovisku, v zamestnaní, verejnom živote, doma pred blízkymi osobami a v súkromnom, spoločenskom živote. Nech sa to mele, nech to dostane grády.
----------------------------
Digitálna sieť je napadnuteľná, nie je dokonale chránená pred útokmi amerických, kapitaľistických, dobyvačných hakerov, ktorí použili známu výhybku na trase netu, dostali sa fingovane na tvoj FB profil z tvojho hacknutého modemu, nezabezpečeného PC, aby v tvojom mene s cudzej IP adresy páchali ťažké prazločiny s ohrozovaním bezpečnosti, podkopávaním mravnosti holubičieho národa sľušných, poctivých, pracovitých občanov. Takto sa majú veci aj bez autorizácie, bez ošetrenia ZEP-om v prípade digitálnych paketov in/out.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny