Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Môžem požiadať súd o psychiatrické vyšetrenie vo veci trestnoprávneho skutku

Ak si sa sám, dobrovoľne priznal k skutku, máš smolu. Prvostupňový ľudovodemokratický súd ťa zrejme v Tr.rozkaze uznal vinným.Stalo sa tak bez znaleckého posudku.

Píšeš, že si bol odsúdený, potom, že si predvolaný ako obvinený (neuvádzaš k akému orgánu sa máš dostaviť v pondelok 13.8.2018). Či sa jedná o prípravné konanie, alebo iba orientačný výsluch pri ktorom OČTK iba tápa, sňorí, čuchá, komu by vec prišila, na čie meno by vystavili meritórne obvinenie. Tebe chýba základné právne povedomie. Počnúc zvládnutia čl. Ústavy SR, od ktorého zákona sa procesne, ako strom, odvíjajú ostatné zákony a vykonávacie vyhlášky (Tr.zákon č. 300/2005 Z.z., Tr.poriadok 301/2005 Z.z. a nasl.)

Ak sa dostavíš na výsluch k fízlom, polož im otázku:

Som obvinený?
Som zadržaný?

Počkaj, čo z nich vypadne. Radšej mlč a k ničomu sa bez advokáta nevyjadruj. Ako ryba.

Lebo ak si obvinený, je ti štát povinný ex offo prideliť bezplatne advokáta.

Ak nie si obvinený ani zadržaný, drž papuľu. Nesmie z teba vypadnúť ani ceknutie.

Nech ti fízli z úradnej povinnosti dokážu vinu, ty nie si povinný vyviňovať sa vopred. (Dokazovať svoju nevinu).

Ak sa jedná iba o výsluch, môžeš do zápisnice uviesť, že žiadaš o vyšetrenie svojho zdravotného stavu, čím sa ale otvorene priznáš k spáchaniu skutku. Jasne vymaľuješ fízlom cestu o tvojej vine.

Ak si bol odsúdený, môžeš v zákonnej lehote namietať v odvolaní ak si bol už odsúdený pri hlavnom pojednávaní vykonaný na detto OS, že v tvojom prípade súd pochybil, lebo nevykonal znalecký posudok z odboru lekára (dvaja MUDr.), tj. psychiatrický posudok s posúdením zdravotného stavu v čase spáchania skutku. (Máš to márne, ale za pokus v písomnom odôvodnení odvolania proti tr.rozkazu I. súdu to stojí).

Len by širokú verejnosť zaujímalo meritum veci. Ako, na základe akých relevantných dôkazov OĆTK v obvinení, prokurátor v obžalobe dospel k záverečnej skutočnosti doloženej na súd, že si skutok cestou digitálneho, nezabezpečeného, neautorizovaného, neošetreného ZEP-om, spáchal zrovna ty z ktorého ťa uznal súd vinným?

Jedine, že si sa sám, dobrovoľne, bez nátlaku zo strany vyťažovacích orgánov priznal (bitka, mlátenie pendrekmi v CPZ v pokľaku po pätách, apod. boľševické pamlsky) s tým, že ti fízli nabulíkali vetu: Priznanie je poľahčujúca okolnosť. Aby si týmto fízlovským zdegenerovancom a spol. reťazca uľahčil ich prácu v prípade dokazovania viny z ich strany. Lebo dokázať niekomu vinu v prípade nezabezpečenej elektronickej komunikácie je sakra umenie, na ktoré fízli nemajú kapacity, závity, potenciál, IQ. Však sú to potomkovia milicionárskej, zdegenerovanej, eštébáckej, tupej lúzy vykoteného na svet zo sprostého semena, justičnú, skomunizovanú, skorupovanú, eštébákmi naštepenú talármadiu JUDr. magorov z tohoto hniezda, nevynímajúc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny