Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Môžem požiadať súd o psychiatrické vyšetrenie vo veci trestnoprávneho skutku

tebe v tej dutej makovici furt nedošlo, že zo svedka sa obratom stane obvinený páchateľ, ak nemá lúza židomafiánskych, boľševických magorov iného, naporuke vhodného, náhradného abonenta (blba) okamžite?

Komunisti napríklad od roku 1990 nastrčili bielych koníkov na ich mega-tera zlodejskú krádež tisícročia v podobe tupcov, ošetrených spol.: s.r.o., a.s., ktorých napríklad HZDS mafia vrahov nenávratne spravila zo sveta. Lebo už boli k ničomu, neužitoční.

Kde to človeče nešťastný žiješ?

Si vinným, ak vyvinenia z viny nepreukážeš? Čistá šikana.

Len sa snaž, mekotaj, bľakotaj pred fízlami, zauzli sa do svojich výgrcov, odovzdaj im svoje prístroje do papŕč ex privata industria. Si beztak MUKEL.

Sa uvedom, sa konečne zobuď.
.
Basa ti prospeje, komunisti to dones honosne s radosťou prezývajú, ako Nápravné zariadenie NVZ pre neprispôsobených, debilných gadžov.

Nech v base makajú na boľševickú mafiu za 12,50€ mesačne keš na prilepšenie, lebo ostatné poplatky zožerie zločinecký, boľševický režim, k tomu basa za stáženie a stravu a na záver mafiánska justícia vykotená z potomkov debilných, miliconárskych parchatov z ich zdgenerovaného, komunistického semena udavačov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny