Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno sexyrande.sk

dopadol som takto čo mám teda robiť ? rozhodne im list písať nejdem ...

Hi
,

“Zaplatené členstvo kreditnou kartou alebo inkasom musí byť ukončené zaslaním písomného oznámenia, najmenej jeden (1) týždeń pred vypršaním takto uvedeného (zaplateného) členstva. Výpoveď musí byť písomná a musí obsahovať užívateľské meno a e-mail používaný v tomto systéme a musí byť adresovaná technickému správcovi firmy IntermaxGroup AG, Chaltenbodensstrasse 4a, 8834 Schindellegi, Switzerland.

Platiacemu uživatelovi (členovi), ktorý začal využívat naše služby v žiadnom prípade nevzniká nárok na vrátenie členského príspevku a to ani jeho časti. Užívateľ, ktorému bolo ponúknuté skúšobné členstvo, musí pred koncom skúšobnej doby vypovedať ďalšie členstva. Ak výpoveď nedôjde prevádzkovateľovi najneskôr posledný deň skúšobnej lehoty, stáva sa užívateľ riadnym členom a je povinný od tejto chvíle hradiť členský poplatok.

Každý člen musí prevádzkovateľovi oznámiť, že chce ukončiť svoje členstvo. Zmluva bude predľžená na pôvodnú dobu platnosti vo všetkých prípadoch, ak nepošle užívateľ (člen) jeden týždeň pred vypršaním členstva písomné oznámenie vlastnoručne podpísané a na adresu technického správcu. Správce potvrdí prijatie písomnej výpovede do siedmich dní.”

Další užitečné informace naleznete zde.

Pro rychlejší komunikaci prosím odpovídejte v návaznosti na tento e-mail.

S pozdravem
Technická podpora Martina

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...