Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno sexyrande.sk

Nech sa aci dlho somsa snimi matahoval nechceli to zrusit tak som skusil vyhrazky a pomohlo to. Ps ziaden list som im nepisal. Citajte z dolu nahor

Hi
Xx-d,

na základě Vaši žádosti je nyní Vaše členství vypovězeno.
Budete chtít profil smazat okamžitě?

Užitečné informace naleznete zde: https://imx1.freshdesk.com/support/solutions

S pozdravem technická podpora
Andrea Fleischmannová
On St, 10 Duben at 3:20 PM , Xx-d <sk> wrote:
Nie. Budem to riesit pravnou cestou. Nerespektujete vypovedanie zmluvy ktora vam bola zaslana na vami uvedenu adresu. Budem pozadovat vratenie penazi za obdobie ktore ste mi odmietli zrusit ucet.

na kolko ponukate sluzbu zmluva musi bit dorucena do mojich ruk a ma bit potvrdena aj odvas. To co mate ako zaveznu zmluvu uvedenu na vasej stranke nesplna zakony slovenskej republiky. Na kolko tuto sluzbu ponukate na SK ste povinny sa riadit zakonmi SR

** Wed, 10 Apr 2019 13:08:52 +0000 (UTC) - "sk.help-dating.com" <sk@help-dating.com> **

Hi
Xx-d,

žádost musí být zaslána písemně formou dopisu a pokud se Vám dopis vrátil, tak se s tímto požadavkem obraťte na poštu.
Prosím o zaslání naskenovaného nebo ofoceného dokladu o zaslání dopisu v návaznosti na tento e-mail.

Užitečné informace naleznete zde: https://imx1.freshdesk.com/support/solutions

S pozdravem technická podpora
Andrea Fleischmannová
On St, 10 Duben at 3:00 PM , Xx-d k> wrote:
Ojebi. Bolo poslane meno prezvisko nazov uctu bydlisko proste vsetko postou. List neprebrany sa vratil na sk. Zacal som to riesit s pravnikom. Jeho rada bola poslat mail v ktorom vypovedam zmluvu. Dalsia moznost zrusit kartu.

** Wed, 10 Apr 2019 12:10:45 +0000 (UTC) - "sk.help-dating.com" <sk@help-dating.com> **

Hi
Xx-d,

Se vším jste byl obeznámen, když jste při registraci souhlasil, že jste četl všeobecné obchodní podmínky, kde jsou všechny informace detailně napsány.

Zaplatené členstvo kreditnou kartou alebo inkasom musí byť ukončené zaslaním písomného oznámenia, najmenej jeden (1) týždeń pred vypršaním takto uvedeného (zaplateného) členstva. Výpoveď musí byť písomná a musí obsahovať užívateľské meno a e-mail používaný v tomto systéme a musí byť adresovaná technickému správcovi firmy IntermaxGroup AG, Chaltenbodensstrasse 4a, 8834 Schindellegi, Switzerland.

Platiacemu uživatelovi (členovi), ktorý začal využívat naše služby v žiadnom prípade nevzniká nárok na vrátenie členského príspevku a to ani jeho časti. Užívateľ, ktorému bolo ponúknuté skúšobné členstvo, musí pred koncom skúšobnej doby vypovedať ďalšie členstva. Ak výpoveď nedôjde prevádzkovateľovi najneskôr posledný deň skúšobnej lehoty, stáva sa užívateľ riadnym členom a je povinný od tejto chvíle hradiť členský poplatok.

Každý člen musí prevádzkovateľovi oznámiť, že chce ukončiť svoje členstvo. Zmluva bude predľžená na pôvodnú dobu platnosti vo všetkých prípadoch, ak nepošle užívateľ (člen) jeden týždeň pred vypršaním členstva písomné oznámenie vlastnoručne podpísané a na adresu technického správcu. Správce potvrdí prijatie písomnej výpovede do siedmich dní.

Užitečné informace naleznete zde: https://imx1.freshdesk.com/support/solutions

S pozdravem technická podpora
Andrea Fleischmannová
On St, 10 Duben at 1:58 PM , Xx-d <sk> wrote:
S okamzitou platnostou žiadam o zrušenie tohto profilu - vymazanie. a zrušenie členstva. Žiadosť podaná podľa nového zákona o ochrane osobných údajov. S pozdravom Fiiii
939713:381153

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...