Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porušuje O2 něco?

Děkuji za odpověď.

Žádné oddělené souhlasy v nastavení tam nevidím. Až budu mít chvilku, pročtu si tedy smlouvu a podmínky.

Proč nejste spokojená s internetem od T-Mobile? Má výpadky? Prodejce v T-Mobile prodejně se mě asi před rokem (byl jsem pro SIM kartu) slušně ptal na internet, tak jsem říkal, že mám O2. Ptal se, jestli jsem spokojený a že prý poslední dobou od O2 dost lidí přešlo k nim, protože měli hodně výpadky. Říkal jsem, že jsem zatím spokojený a tím to skončilo (ne jako v O2...).
No, nevím jestli bude chyba v modemu, ale i já mám tak jednou týdně (někdy i častěji) výpadky. Je možné, že je to tou pevnou linkou? Ten pevný internet vzduchem, co nabízí T-Mobile by snad výpadky mít neměl, ne?

Nejsem z města. U nás sice nějaký lokální poskytovatel je, ale na něm jede řekněme půlka vesnice, takže ta rychlost je opravdu, ale vážně opravdu mizerná. Proto jsem si dal ten od O2. Takhle mám stálou rychlost sám pro sebe a nemusím se rozčilovat kvůli agregovanému internetu.
Pevný internet vzduchem by měl poskytovat i Vodafone, takže buď on, nebo ten T-Mobile.

Pro zajímavost jsem se díval do poslední výroční zprávy Českého telekomunikačního úřadu a všiml jsem si, že rok od roku odchází od O2 čím dál více lidí.
https://www.ctu.cz/sites/default/files/obsah/stranky/212029/soubory/vz-2017-web-signed.pdf

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny