Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Budu platit právníka, případně soud?

Právníci sú pakáž nenežrancov, ak im nedáš na dosku platbu, nečakaj relevantné právne rady lebo ťa nezastupujú na základe plnej moci v budúcom spore. To je jedno pred akou štátnou inštitúciou. Ani pri platenom právnikovi v zastupovaní si nemusíš byť istý úspechom.

Jednu vec ti poradím.

Ak nepoužívaš na nete autorizovaný prístup (ZEP) ku komunikácii, tebou zaheslovaný modem, vlastné PC so zaheslovaným operačným systémom, pripojenie na providera nie je hlásené na tvoje r.č. a nacionálie, žiješ v spoločnej domácnosti s viacerými osobami, ktoré majú kedykoľvek počas 24-hodín prístup k mašine a modemu, máš každý prípadný spor pred akýkoľvek súdom vopred vyhratý.

Tvoje nacionálie si mohol ktokoľvek, aj tretia, cudzia osoba (sused, hacker, opilec zo šenku), odchytiť po nezabezpečenej sieti, odoslať komunikáciou bez tvojho vedomia.

Ideme do detailov v oblasti práva.

Nech opozičná protistrana tebe (konkrétne len tebe) dokáže vinu, že si mal úmysel, že si o niečom takomto vedel, že si dal súhlas inej osobe, apod. Musí mať samozrejme doložený znalecký posudok znalca z odboru evidovaného Ministerstvom spravodlivosti ČR, ak by žiadal vyriešenie sporu pred kompetentnou inštitúciou.

V prípade digitálnych sieti to nejde len tak jednoducho, JPP jedna pavlačová pani povedala, že si za komunikáciou stál akurát ty, osobne. Vinu (zavinenie) treba dokázať. (Samozrejme ty sa nemusíš dopredu vyviňovať, preukazovať svoje tromfy, svoju nevinu, ako to bolo za boľševika).

Ak by aj žalobca predmetné veci dokázal v tvoj neprospech, potom až na samotný záver vytiahni kartu (žolíka) so svojim zdravotným stavom. Tu ich následne odrovnáš načisto, ako čerešnička na torte.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny