Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodlužování soudu dlužníkem

Dobrý den,
Již 3 roky se s jedním nejmenovaným nevlastním otcem soudím o odcizený sirotčí důchod v hodnotě 50 tisíc, Bohužel, jelikož už u soudu nefiguruji (podal jsem svoji výpověď a teď jde jen o dokazování dlužníka), nemám tušení jak bych mohl vyřešit tento problém.

Po celé tyto 3 roky dlužník soud odročuje vždy na jiné datum (zhruba po dvou měsících), vždy si vymyslí,že v ten určitý den něco má (např. že se musí starat o dítě,což nemusí,nebo že jde k doktorovi atd.) a soud je odročen, no a takto už se to protahuje až moc dlouho. Když jsem volal na poradnu lokálního soudu tak mi řekli že s tím nic dělat nejde,ale jinde jsem se zase dočetl že lze podat stížnost ohledně prodlužování soudního řízení.
Jelikož jsem ještě student a přežívám z sirotčího,tak nemám moc financí na zaplacení advokáta jenž jsou zde v této oblasti dost drazí.

Druhá věc ohledně tohoto je že tato nejmenovaná osoba má hromady dluhů,exekucí a jaksi si na něj nikdo nemůže "došlápnout", všechen majetek má prakticky exekutory zabaven, a svoje dítě stále použivá jako takový ochranný štít proti jakémukoliv zlu jako vězení atd. takže se bojím, že i když soud vyhraji tak mi peníze stejně neuhradí. Nevíte prosím co by se dalo udělat? Děkuji za rady.

Přeji hezký den.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny