Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tabák mladistvému trest

Zdravím, mám takový dotaz ze zvědavosti, viděl jsem nedávno jednu reportáž a zajímalo by mě, jak se toto a jestli vůbec řeší. Jsem už několik let ze školy, ale vzpomínám si, že hlavně na druhém stupni spousta kluků a holek frajeřilo a kouřili cigarety, já ne a ani nebudu, hnusí se mi to. Já si třeba koupil ve večerce blízko školy nějakou svačinu, přede mnou byli třeba spolužáci a chtěli cigarety. Číňan či vietnamec jim je samozřejmě nedal a odešli. Potom vyčkávali o přestávce před večerkou, než půjde někdo dospělí a toho požádali, jestli jim to koupí a dali mu peníze, to jim většinou vyšlo, potom se různě obchodovalo, třeba 10 cigaret za nějakou PC hru atd.

Teď už ani věk v trafice nebo jinde neřeší a málokdy se ptají na věk, což je špatně. A co případně takovým lidem hrozí? Když třeba dospělí na žádost mladistvého koupí cigarety a za rohem mu je dá? Chtěl bych ideálně nějakou zkušenost, úplně jsem nenalez, jak se takové věci dokazují a případně trestají, když jde o obchod, tak obvykle se hlásí ČOI.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Či bude trafikantka predávajúca cigáro, ako madam od Feliniho v klasike Amarcord mať nádherné, kypré… poslední
Nuda 17.09.2018 19:33
Nuda

Či bude trafikantka predávajúca cigáro, ako madam od Feliniho v klasike Amarcord mať nádherné, kypré cecky (poprsí), nech si kšeftuje aj s neplnoletými a mladistvými priamo na verejnosti. Radosť v takejto trafike nakupovať hadžvano.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...