Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Česká pošta dnes nedodala, vypadá to že nejdříve v pondělí

Mně se teď v září stalo, že jsem náhodou, když jsem si připravoval papíry na auto, abych jel do servisu, zjistil, že nemám zaplacené pojištění a čtrnáct dní jsem jezdil s neplatnou zelenou kartou (dělám to tak, že když přijde složenka, tak ji uložím na složenkové místo a až přijde její čas, tak ji zaplatím a zelenou kartu dám do dokladů k autu místo té staré - teď složenka nepřišla). Pošťačka, teď chodí nějaká nová, tvrdila, že co dostane to doručí.
Zkoušel jsem se zeptal v kanceláři pojišťovny (UNIQA - zatím jsem byl spokojený, těch pár věcí co se mi za ta léta přihodily mi vyřídili k mé spokojenosti), ta čůza co tam seděla mi tvrdila, že funguje jen jako agentura a když jsem si to pojištění nezřizoval u ní, tak mi nemůže pomoci (mezitím jsem to pojištění dal do pořádku v jednom zastoupení v Praze, jezdit jsem chtěl, nechtěl jsem riskovat, že by se mi něco stalo bez zaplaceného pojištění a dáma u nás ten den měla zavřeno), hlavně, že mi vnutila formulář, abych si to pojištění nějak přenesl k ní - tůdle nůdle.
Jen jsem chtěl vědět, jestli u nás ty obálky se složenkami roznáší pošťačka nebo na to mají nějaké kurýry, abych příště věděl, komu vynadat.
Zkusil jsem napsat i sem
https://www.uniqa.cz/kontakty/
zatím bez odpovědi.

Taky se nám tou dobou stalo, že týmobajl urgoval manželku, že včas nezaplatila poplatek - taky jí nepřišla složenka a taky nevím, jestli složenky nosí pošťačka nebo kurýři - někdy se ty složenky ocitnou ve schránce pozdě odpoledne poté co pošta ten den je vybraná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny