Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jsou smlouvy podmíněné mobilním číslem?

Chráním si své soukromí, číslo dávám jen osobním známostem.

ALGORITMUS (týká se i mailu)
1. Kde to jde, číslo neuvádím
2. Musí li být, dám falešné.
3. Musí li být a čekám z něj odpověď, použiji public sms receive bránu (viz vyhledávač na hesle free sms receive), někde to chce české číslo
4. V nejzazším případě prostě službu oželím.
5. (tento krok jsem nechtěl uvést, je to největší kámen úrazu) Jedná li se poctivou službu a prověřenou, číslo poskytnu.
=. Na tyto věcí používám druhé číslo (ne-telefonní, ale právě k těmto ověřovacím účelům)
+. Pomocí xprivacy a xposed blokuji přístup k číslu, imei, identifikátoru a tel. seznamu., případně pokud to aplikace nerozdýchá, umí to poskytnou fake data.

PS: jedna rada, zkus změnit operátora, odešel jsem z O2 (protože předplacená karta má předražená volání 5.2Kč/min, platnost kreditu jen půl roku a účtování 60+1 a idiotský účtování mobilního internetu (když se chceš připojit jednorázově, stojí to 20 Kč na DEN a máš 30MB fup) , min. dobití 200Kč) a četnost obtěžujících agentů se snížila. I přes to, že jsem si ponechal stejné číslo.
U jiného operátora: poloviční cena hovoru, 2násobná delší platnost dobití, pětinové minimální částka dobití, sekundové účtování, flexibilnějsí (a levnější )mobilní internet (0.1MB/0.1Kč v základu, nebo datové tarify jednorázové / pravidelné) - paušál nepoužívám, zkuste si propočítat , útratu při systému kredit vs paušál.

Jo a vážně věříte těm chytákům, jako nahlášení se do jakéhosi seznamu čísel, na které se nemá volat? Cha chá. Podobné věci, jako ty srágory na webových stránkách, kde si můžete nastavit personalaci reklamy nebo zakázat shormaždování údajů o browsení pro "análytícské, personalizační" účely. Na to kašlu, údaje neposkytuji tak, že cookies nepřijímám, blokátorem blokuji téměř vše defaultně (z jiných domen skripty , rámce, beacon, behind-the-scene, xhr), takže se to ke mně ani nedostane, takže není co potvrzovat /přijímat. Bohužel se stává, že je třeba stránkám některým povolit nějakou doménu, tak ji buď dočasně povolím a neřeším,nebo když chci udělit vyjímku trvale, podívám se do loggeru a vytvořím pravidlo, které pustím jen to nutné. To je bohužel důsledek příliš přísného presetu blokování (defaultně blokovat vše, selektivně povolovat´= whitelisting). Možná obrázky+css se hodí povolit. + povolit domény typu cloudflare a cdn,

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny